2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی یه لحظه لطفا

180 بازدید | 6 پست

گروهی و دارید که ختم های گروهی انجام بدید و در حق هم دعا کنید خیلی بهش نیاز دارم لطفاً اگه کسی داره منم عضو کنه 

انشاالله حاجت روا بشید🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من‌نایب انواع ختمم اگر‌ ختم و چله خواستی درخدمتم  خیلی احتیاج دارم وگرنه رایگان میخوندم‌برات ...باهزینه دلخواه خودت حرم امام رصا هم‌اگر‌بخوای میرم‌براحاجتت نماز حاجت میخونم

کاشکی توزندگی میشد ی روزایی فقط ی کم‌مرد

درخواست دوستی میدم

سلام خوبین تاپیکهای قبلیتون قفل کرده بودین درمورد تعیین جنسیت و پسردار شدن پرسیده بودین خواسته بودین دکتر معرفی کنن

دکتر اراسته پزشک هستن و درمانگر طب اسلامی هم هستن ایشون تهرانن ولی تلفنی هم میتونین ویزیت بشین 

مژده                          مژده
ویزیت حضوری طب اسلامی جهت باروری و بارداری و نوزادان

توسط دکتر آراسته

خ پیروزی خ شکوفه بعد از میدان تره بار

شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۱
نوبت دهی در ایتا ۰۹۳۸۸۲۴۳۹۴۲

برای حاجت های سنگین میگن صلوات حصرت فاطمه رو ۵۳۰ بار بخونین

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاط به علمک

اینترنت هم بزنین تلفظ درستش ببینید البته یه فیلم هم هست حاج اقا عالی درمورد معجزه این صلوات توضیح میدن

سلام خوبین تاپیکهای قبلیتون قفل کرده بودین درمورد تعیین جنسیت و پسردار شدن پرسیده بودین خواسته بودین ...

اگه شما خارج کشور هستین احتمالا بتونن براتون پست کنن یا از شهر خودتون بگید براتون خانواده دارو رو تهیه کنن پست کنن براتون

چون نماینده طب اسلامی شهرمون چندسال پیش میگفت برا لندن هم تاحالا پست کردن