2777
2789
عنوان

شده خواستگارتون بعد چند سال برگرده

181 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها ...

خوبید ؟

کسی هست که تجریه تجریه هم خوردن خواستگاری داشته باشه ولی بعد از چند سال برگرده و ازدواج کنن؟ 🥲🥲❤

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره کارت عروسیش برگشته🤣🤣🤣

اوه شت ....

دوستش داشتی؟🥲

چرا کارت عروسیش باید به دستت برسه؟

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
خب مهم اینه که چرا بهم خورده

به خاطر اینکه می گفت من نمی تونم انتظارات پدرت رو برآورده کنم ، منم گفتم حل میشه ولی رفت‌....

خواستگار ننامزد‌اره

چرا به هم خورده بود نامزدیتون 🥲🥲

پسر عمومدوسش نداشتم دیوونه اش بودم مامانم نزاشت چون پسر برادرشم اومده بود خواستگاریم:)

وای نه .... :) بمیرم واسه دلت :))))

کی خبر داره که چی بهت گذشت؟ :)

الان چطوری :))))))

بمیرم الهی :)

وای نه .... :) بمیرم واسه دلت :))))کی خبر داره که چی بهت گذشت؟ :)الان چطوری :))))))بمیرم الهی :)

:)هیچکی جز مامانم و خود پسره نمی‌دونست من چقدر دوسش دارم

مامانم منو فدای داداشش و پسرش کرد

الان نامزد کردم باهاش ولی حسی ندارم بهش میدونی فقط ممنونم مدیونم کرد اگ باهاش ازدواج نکنم:)

:)هیچکی جز مامانم و خود پسره نمی‌دونست من چقدر دوسش دارممامانم منو فدای داداشش و پسرش کردالان نامزد ...

با پسرداییت نامزد کردی؟

خود پسره خوبه ؟

دوستت داره ؟

می دونه دوستش نداری؟

مجبور نیستی این کار رو بکنی 

اگه واقعا به دلت نیست بگو نه

با پسرداییت نامزد کردی؟خود پسره خوبه ؟دوستت داره ؟می دونه دوستش نداری؟مجبور نیستی این کار رو بکنی اگ ...

آره با پسر داییم

خوبه بد نیست دوست داشتننش برام واقعا مهم نیست:)

میترسم مامانم نفرینم کنه نمیخوام ناراحتش کنم حالش خیلی خوبه خیلی خوشحاله مامانم از این موضوع ک منو داده به این 

میدونی دلم نمیاد ناراحتیشو ببینم

آره با پسر داییمخوبه بد نیست دوست داشتننش برام واقعا مهم نیست:)میترسم مامانم نفرینم کنه نمیخوام نارا ...

بگردم واسه دلت 🥲

خب حالا اون پسره می دونه حست چیه؟