2777
2789

سلام

دوستان من دخترم رو نیمه ی مهرماه ثبت نام کردم‌مهد کودک 

شهریه هم تا اخرسال ۱۳ میلیون بود ک من تا اول دی ماه ۱۰ میلیونش رو پرداخت کردم یعنی یه جورایی تا اسفند رو صفر کردم

بعد حالا بنا به دلایلی دیگ نمیخوام بفرستم دخترمو حالا میبینم مدیرش میگه چ بیاد چ نیاد باید صفر کنی و همه ی شهریه رو بدی...

واقعا اینجوریه؟؟رسم کجاست اخه که حتما باید شهریه بدی وقتی بچت نمیخواد بره..

تازه ازمهر تا الان هم ۳۱ روز تعطیلی داشتیم بخاطر الودگی و من دخترم رو هم ۱۴ مهرثبت نام کردم.یعنی کلا دوماهم نرفته 

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قانونش همینه عزیزم 

چون بچه شما جای یه ثبت نامی رو پرکرده دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
قرار داد بستن اینطوریه. شما قرارداد بسته باشی باید پرداخت کنی. مال ما که اینطوره.

والا یادم‌نمیاد چیزی رو امضا کرده باشم 

تا جایی ک یادمه فقط پول دادم

شما وقتی داری ثبت نام میکنی یساله ثبت نام میشه  فرزندتون یک نفر خساب میشه تا اخر سال  نمیشه وسط راه بگی نمیخام  و شهریه ندی. چون مدیر میتونست اول سال یکی دیگه رو یساله ثبت بزنه  

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
نه اینطور نیست اون 13 تومن تقسیم بر ماها میشه میگن هر ماه 1200 مثلاقبول نکن اضلا

همون منم اینو میگم 

ماهانه میشد ۱۶۰۰ 

من اولش ۴و ۲۵۰ دادم ابان آذر و دی رو هم ماهی ۲ دادم بهش