2777
2789

ببینید من معتقدم نباید از کسی پرسید که چرا ازدواج نمیکنی 

رتبه کنکورت چند شد

چرا بچه دار‌نمیشی

و......

ولی یه سری از آدما میگن خب آدم از فامیل اینجور چیزارو میپرسه از غریبه نمیپرسه که قصد بدی هم نداریم‌ازاین سوال

حرفه دیگه

ولی من میگم خب شاید طرف شرایط ازدواج نداره شاید بچه دار نمیشن با پرسيدن این سواد ممکنه ناراحت بشن

اصلا این چیزا خیلی شخصیه و به ما ربطی نداره 

ولی قبول نکردن حرفمو

گفتن تو میگی کلا با هیچکس کاری نداشته باشی و حرف نزنی و حالش رو نپرسی😑

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیزی بگم 

تو نمیتونی اطرافیان رو تغییر بدی 

چون خودت خسته میشی عصبی میشی

باید ذهنیتت رو عوض کنی که 

آره این آدم قدیمیه این آدم سنتیه آین آدم فرهنگش اینجوره 

بخاطر همین این سوالاتو میپرسه 

پس در حد لزوم جوابشو میدم 

همین

حالا پرسیدن ک عیب ندارع ولی دایی من حقوقم پرسید بهش گفتم بعد گفت شغلت بدرد نمیخوره . اینک ازم پرسید ...

درسته یه عده اصلا ناراحت نمیشن ولی یه عده هم هستن واقعا بهم میریزه افکارشون رو این سوالا

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

میشه جوری احوال پرسی و معاشرت کرد که فضولی یا یادآوری ضعف طرف مقابل نباشه.

"چرا فلان کار رو نمی‌کنی" یا "چرا فلان کار رو کردی" حتی اکه به قصد فضولی هم نباشه،ولی دقیقا همین حس رو ایجاد می کنه.

با نظرتون موافقم ولی خودم به شخصه هر کس این سوالات رو ازم بپرسه ناراحت نمیشم با اونکه میدونم مسایل شخصیه و به کسی ربط نداره، 

چون اگه ناراحت شم بی شک تنها کسی که آزار خاهد دید خودمم

چون اون طرف سوالش رو پرسیده و من میمونم و یه ذهن آشوب 

همیشه هم با لبخند بهشون جواب دادم و رد شدم

خیلی از این افراد فکر میکنن این سوال پرسیدن یه جور توجه و محبته و نااگاه هستن به رفتار اشتباهشون 

و برخی دیگه ذاتشون، عذرخاهی میکنم ،تجسس توی زندگی دیگرانه و من هرگز نمیتونم رفتار و ذات آدم ها رو تغییر بدم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
آفرین ولی چرا؟

دشمنی . مثلا تو با شوهرت خوبی . لباس شیک میپوشی. این حسودیش میشه. میگه اخیش دلم خونک شد این هفساله ازدواج کردن حتما بچه گیرش نمیاد. بزار هی به روش بیارم . توام باید اینقد محکم باشی  محلش نذاری. 

چطوری ی آدم می‌تونه انقدر سطح پایین باشه🤦🏼‍♀️

هستن باو. اینقد زیادن .. من خودم ناباروری داشتم کسی نمیدونست . ولی اینقد به روم میاوردن.  با اینکه ادم رله ای هستم زیادم بچه برام مهم نبود  یکم انگار ازار میدیدم. و به هدفشون میرسیدن. بعدشم سقط کردم همینجور . ضربه زدن از حسادت ..  الانم که باردارم مطمنم دارن میترکن. در صورتی که زندگی اونا اصلا  برا من مهم نیست