2777
2789
عنوان

جهاد دانشگاهی

57 بازدید | 9 پست

یه سوال دارم.

من دیپلم انسانی دارم و توی کنکور رشته مورد علاقه ام رو قبول نشدم.

من اگه چهار سال روانشناسی جهاد دانشگاهی بخونم معادل لیسانس،مدرک ام اعتبار داره ؟

میتونم باهاش کارکنم؟

ممنون 🙏🏻.

وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مشاورید؟

نه عزیزم چون من تو این دوره ها دستیار دندان پزشک خوندم خب هیچ ربطی به رشته بهداشت دهان و دندان نداشت با اینکه تقریبا کارشون یکیه 

فقط گفتن اگر مدرک بگیری راحت تر کار میکنی و خارج از ایران به کارت میاد که خب اینجا اصلا به کارم نیومد 

نه عزیزم چون من تو این دوره ها دستیار دندان پزشک خوندم خب هیچ ربطی به رشته بهداشت دهان و دندان نداشت ...

پس الکیه نرم؟

برم دنبال علاقه ام؟

چرا نمیری روانشناسی ازاد یا پیام نور بخونی باسوابق تحصیلی؟

خانواده مضخرفم قبول نمیکنن؟

همون رشته ای هم که آوردم کنکور پیام نور آوردم.

ادیان و عرفان پیام نور آوردم قبول ندارن خواهر.

خانواده مضخرفم قبول نمیکنن؟همون رشته ای هم که آوردم کنکور پیام نور آوردم.ادیان و عرفان پیام نور آورد ...

اخه چرا ببین جهاد دانشگاهی مدرکش معتبر نیست عمرت و وقتت تلف میشه اما حداقل سعی کن بری ازاد 

حق گوی اعظم 😌😁 ...تو بحث های سیاسی من و میبینی 👌...

اخه چرا ببین جهاد دانشگاهی مدرکش معتبر نیست عمرت و وقتت تلف میشه اما حداقل سعی کن بری ازاد

خواهر میگیری چی میگم.

خانواده ام نمیذارن.

دردم اینه‌.