2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط نوکش. تیغه ام باریک باریکه

منم وقتی گچشو برداشتم تیغه بینیم باریک بود 

ولی نوکش ورم داشت ک دستیار دکتر بهم گفت ۱/۵ الی ۲ سال زمان میبره ک ورم نوک بینی بخوابه 

تیغه بینیم بعد از دو سه ماه ورمش خوابید ولی نوک بینیم تقریبا دوسال طول کشید تا ورمش رفت بعدشم بعد از۴سال جا افتاده شده و الان ازش راضیم دیگه مثل سالای اول هر روز یه شکل نیست یه چیز ثابته.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

و اینکه بینیم استخونی بود ولی نوک تقریبا ده درصد گوشتی طور به حساب میومد و پوستمم نازکه‌... طبیعی هم عمل کردم نچرال..راضیم خداروشکر.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
و اینکه بینیم استخونی بود ولی نوک تقریبا ده درصد گوشتی طور به حساب میومد و پوستمم نازکه‌... طبیعی هم ...

من بینیم گوشتی بود با پوست ضخیم 

منم طبیعی عمل کردم 

باید صبوری کنم تا ورمش بره 

من بینیم گوشتی بود با پوست ضخیم منم طبیعی عمل کردم باید صبوری کنم تا ورمش بره

عزیزم پس صبور باش یواش یواش طی سالها شکل خودش رو نشون میده یه دفه غیرتی نشی بعد دوسال بری دوباره عمل کنیاا بزار حداقل ۵سال بگذره مگر اینکه مشکل ضایعی داشته باشه