2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دسته گل آشتی می‌کنی بعد این همه افتضاح؟

یسری مردا برای اینکه دل زن بسوزه گریه های الکی میکنن 

روش سواستفادشون دل زنو برحم بیارن 

شوهرم میگه مردو شل بگیری هر بلایی سر زن میاره هر بلایی

یسری مردا برای اینکه دل زن بسوزه گریه های الکی میکنن روش سواستفادشون دل زنو برحم بیارن شوهرم میگه مر ...

راست میگه همسرتون،دیگه آدم باید تو زندگی طرفشو بشناسنه اما بعضی زنها دوست دارن گول بخورن .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

راست میگه همسرتون،دیگه آدم باید تو زندگی طرفشو بشناسنه اما بعضی زنها دوست دارن گول بخورن .

همیشه به خواهراش میگه مرد بفهمه میتونه رو سر زن بتازونه پدر زنو در میاره به اینکارش افتخار هم میکنه و احساس قلدری میکنه زورشو به زن نشون داده 

همیشه بهشون میگه جلوی مرد اندازه نگهدارید اندازه توجه محبت و تلاش یطرفه نکنید ارتباط دوطرفس محبت و توجه و احترام دوطرفس تو هر رابطه ایی 

ازادمهای سمی هم دوری کنید اینا زندگی زهر میکنن

اینم همش الان گریه میکنه

میخواد دلت بسوزه 

گریه مردو هیچوقت باور نکن عمل و تلاششو ببین خودشو ثابت کنه مردا زن نیستن گریه کنن وقتی میخوان زنو خر کنن تلاشی نکنن مفتو مجانی و بدون زحمت در بیاد متوصل به گریه میشن 

مردا خوب بلدن تلاش کنن همچی بلدن 

با ادمهای عین خودشون رفتار کنید متوجه میشید چقدر برای خودشون ارزش قائلن وقتی نمیدونید در مقابل ادم خودخواه چرفتاری کنید عین خودش یبار رفتارشو تکرار کنید خیلی چیزادستتون میاد