2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرویس حوله سرویس لباس نوزادی پتوپیچ یه پتو گلبافت کوچولو برای اینکه روش بکشی من یه جوری گرفتم حداقل تاچهاراینااستفاده کنه یه جفت کفش وچنددست لباس برای سن سه چهارسالگیش دوتاپاپوش دوتاجوراب سرویس آرکوپال سرویس لحاف و تشک نوزادی ساک نوزاد پستونک شیشه شیر دندونی پودرولوسیون نرم کننده بدن همون روغن بدن خودمون بعدعرضم به حضورت فین گیرناخن گیر کمدازاونایی که یه طرفش لباس میزاری یه طرفشم اسباب بازی گهواره زیرانداز برای تعویض پوشک حوله های مخصوص برای خشک کردن پای نوزاد سرویس حمام که شامل وان حمام و توالت فرنگی سطل زباله گیره واویزلباس میشه روروئک بعداسباب بازی هم براش ماشین سه چرخه وادم آهنی هواپیما خونه سازی حلقه هوش چندتاماشین کامیون ماشین کنترلی ازاون عروسک سوتی هاهم بگیربراش حموم بردنی توشیش هفت ماهگگیش خیلی به کارت میادفین گیرم حتمابگیرسرماایناخوردنی خیلی به کارمیادولی گهواره اصلابه کارم نیومدبچم اصل توش نخوابید یه سرویس تشک وبالشم جداگانه مامانم باپشم براش درست کرده بودبجزاون حاضری که خریده بود

سرویس حوله سرویس لباس نوزادی پتوپیچ یه پتو گلبافت کوچولو برای اینکه روش بکشی من یه جوری گرفتم حداقل ...

خیلیییی ممنونم عزیزم لطف کردی واقعا چند روزه درگیرم 🙏🌹

بچه ی خودم پسربودهمه اسباب بازیاشم پسرونه گرفتم حالابراشمادخترباشه بایددخترونشوبگیرین

حتما میگیرم فقط مشکلم این وسایل بود که لطف کردین لیست کردین سپاسگزارم ❤️

حتما میگیرم فقط مشکلم این وسایل بود که لطف کردین لیست کردین سپاسگزارم ❤️

خواهش میکنم عزیزم میخواستم بگم اسباب بازی اینازیادنخری دیدم نوزادمون دختره دیگه نگفتم دختراباسلیقه ان ولی پسرمن هرچی خریدیم همشوانداختم دورهمشوخراب کرده عزیرم سرویس شونه ازقلم افتاده بود به لیستت اضافه کن 

خواهش میکنم عزیزم میخواستم بگم اسباب بازی اینازیادنخری دیدم نوزادمون دختره دیگه نگفتم دختراباسلیقه ا ...

مرسی از وقتتون چشم اضافه میکنم بله منم زیاد عروسک نمیخرم در حد تضعین کردن کمدش کافیه 🦋🌺

مرسی از وقتتون چشم اضافه میکنم بله منم زیاد عروسک نمیخرم در حد تضعین کردن کمدش کافیه 🦋🌺

چشمتون بی بلاعزیزایشالابه سلامتی بارشیشتونوبزارین زمین پیش پیش هم قدم نورسیدتون مبارک باشه زیرسایه ی پدرومادربزرگ شه