2777
2789
عنوان

من خار دارم آیا

88 بازدید | 13 پست

۴ الی ۵ باره 

همکارا دور هم جمع میشن میرن رستورانای خوب اونم مهمون رئیس به من نگفتن

خیلی دلم شکست که به من نمیگن 

نمیدونم چرا 

بخدا هیچکاری نکردم 💔💔سرم تو کار خودم بوده مسئولیت پذیر و خیلی بیشتر از وظیفم کار کردم هیچ وقت بده کسیو پیش کس دیگه ای نگفتم هر چی بلد بودم با دل و جون به بقیه یاد دادم 

دارم غصه میخورم چون من گناهم پاکیمه🥲 چون اهل بگو بخند با نامحرم نیستم حتما واسه همین دعوتم نمیکردن جلو روم تعریف میکنن میگن دختر باحیایی خدا حفظت کنه ولی منو تو جمعشون راه نمیدن ...نخورده نیستم ولی قلبم شکست

دارم از غصه میمیرم چیکار کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباش این دورهمیا اخرش بهم میریزه همه چی

نسبت بهش بی اهمیت باش ببین بقیه چقدر جذب رفتارت میشن

همین ک بفهمن تو ناراحتی ازین کارشون هی ادامه میدن

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
ناراحت نباش این دورهمیا اخرش بهم میریزه همه چینسبت بهش بی اهمیت باش ببین بقیه چقدر جذب رفتارت میشنهم ...

خیلی سعی میکنم ناراحت نباشم میگم شاید من لولم ازونا خیلی بالاتره که تو جمعشون نیستم 

خب به خاطر اینکه به جمعشون نمیخوری دعوت نمیکنن منظورم از خوب بودنته شاید اونا خیلی دوس دارن راحت باش ...

اره معذب میشن چون هروقت خواستن شوخی جنسی باهم بکنن میگن فلانی اینجاست بعد ازم معذرت خواهی میکنن 

خیلی سعی میکنم ناراحت نباشم میگم شاید من لولم ازونا خیلی بالاتره که تو جمعشون نیستم

اره معلومه ک هستی 

من جای تو باشم اینکه برن بیرون عین خیالم نیست

فقط یه جا به شوخی به ذوی رئیسم میارم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
اره معلومه ک هستی من جای تو باشم اینکه برن بیرون عین خیالم نیستفقط یه جا به شوخی به ذوی رئیسم میارم

مامانم گفت به روشون نیار تو که نخورده نیستی ولی به خانمی که مدیر مالیه و حرفو میبره میرسونه خنده خنده گفتم 

حالا نمیدونم به رئیس میگه یا نه 

مامانم گفت به روشون نیار تو که نخورده نیستی ولی به خانمی که مدیر مالیه و حرفو میبره میرسونه خنده خند ...

درسته ولی تلنگر برا رئیس لازمه

اره معذب میشن چون هروقت خواستن شوخی جنسی باهم بکنن میگن فلانی اینجاست بعد ازم معذرت خواهی میکنن

به نظرم بهتر که نری 

در شان و شخصیتت نیست 

دعوتتم نکردن ناراحت نشو واقعا 

به نظرم خیلی خوبه ازت حسابم میبرن 😂