2777
2789
عنوان

دستام با آب خالی هم زخم میشن

186 بازدید | 27 پست

بچه ها من موقع ظرف شستن و لباس دستکش میپوشم 

ولی مثلا دستامو میشورم و غذا میپزم دستام نم میشن منظورم اینه مواد شوینده دستم نمیخوره

با این حال زخم میشه انگشتای هر دو دستام قرمزه و زخم شدن درمانگاه رفتم ویتامین ای داد و دو تا پماد اکنا هم میزنم یکم بهتر میشن یکم میگذره دوباره قرمز میشن و پوستم خیلی خشک میشه

بنظرتون چرا اینجور میشه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. احتمالا از مزاجتونه

اگر لاغر احتمال زیاد مزاجتون خشکه

روغن بنفشه اصل بخرید و بزنید به دستاتون و پوستتون

و دکتر طب ایرانی برید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اول باس ببینی بیماری پوستی گرفتی یا فقد خشکیه دسته

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

کرم ثمین بگیر ده درصد . خیلی عالیه من بدتر از شما بودم خوب شد دستام

واقعا ؟باشه میگیرم خدا خیرت بده

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
پوستت حساس شدهاحتمالا بخاطر سرما هم باشهمایع ظرفشویی و دستشوییت را ضد حساسیت و مارک خیلی خوب بگیرشست ...

چشم مرسی رعایت میکنم ولی باز خشک و زخم میشه زود

ببین منم مثل شما بودم

مال من چون پوستم خیلی نازکه اینجوری میشد

تنها راه حلش واسه من این بود وقتی دستامو میشورم پوست روی دستمو خیلی سطحی بشورم و فقط کف دستمو بشورم 

و پماد آ د بزنم

الان خوب شده و بدون قرمزی 

واقعا چاره ای ندارم جز این

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

پمادمومتازون فوروات بخر بزن دکتر ب من داد...دکتر پوست هم بروراستی دائم کرم نرم کننده ی استاندارد بزن

چه کرمی منظورتونه؟

ببین منم مثل شما بودممال من چون پوستم خیلی نازکه اینجوری میشدتنها راه حلش واسه من این بود وقتی دستام ...

نمیدونم والا خیلی سخته 

من بچه کوچیک دارم یکم سخته باید به اون هم برسم