2777
2789
عنوان

امشب دیگه واقعا مطمئن شدم 💔🥺

520 بازدید | 37 پست

خانوما من ی سال و نیمه با همسرمم با عقد و عروسی باهم میشه ی سال و نیم آقا این شوهر لامصب من تو این مدت یبار نیومده قریونم بره یبار نیومده بگه دوست دارم یبار بغلم نکرده همیشه پرنسس بوده اگرم گفته چون من بهش گفتم 

دیشب از درد قلبم داشتم میمردم یعنی بیدارش کردم میگم تروخدا بیدار شو دارم میمیرم من بلند شده که چه بلند شدنی چشماشو باز کرده میگه پاشو برو آب بخور خوب میشی من چیکار کنم دوباره خوابید منم حرصم گرفت چه جور، یدونه محکم با مشت زدم به دستش گفتم ایشالا تو بمیری که به زنت یزره هم اهمیت نمیدی آقا من خوابیدم صبح دیدم پیام داده خوبی منم جواب ندادم امروزم مهمونی دعوت بودیم مجبور شدم یکی دو کلمه باهاش حرف بزنم شب برگشتیم خونه دست پیش گرفته پس نیوفته هی میگه تو زدی به دست من چرا امروز اینجوری پوشیده بودی منم هیچی نگفتم الان اومدیم تو جامون انتظار دارم از دلم دربیاره ، منتظر موندم دیدم هیچی بهش گفتم نمیخای از دلم در بیاری برگشته میگه نه من ناراحتم نه تو گرفت خوابید منم بهش گفتم ازت متنفرم فهمیدی حالم داره ازت بهم میخوره اه منم جامو جدا کردم چیکار کنم باهاش 😭💔💔

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

مهربونای سایت مامانم مریضه 

رو تخت بیمارستانه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی 

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی احساس

همینه دیگه مدلش اینه…

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

همیشه هم خانما جاشونو. جدا میکنن،  بابا بخدا جا جداوکردن برای مردا تهدید محسوب نمیشه اصلا براشون مهم نیست اکثرا

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

مهربونای سایت مامانم مریضه رو تخت بیمارستانه لطفا هر کس از ته دلش راضیه ۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا ...

فرستادم قشنگم امیدوارم زودتر حالش خوب بشه

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛