2777
2789

سلام کسی اینجا از مسایل حقوقی سر در میاره ؟

من امسال بهار یه ماشین به اسمم بود فروختم وکالت نامه دادم تا یارو بره تعویض پلاک کنه ولی همون نفر ماشین رو به یه نفر دیگه فروخته . الان نفر سوم منو پیدا کرده میگه بیا وکالت نامه بده که من ماشین رو تعویض پلاک کنم چون نفر دوم نمیاد وکالت بده و ماشین سندش به اسم کنه ولی این وسط من میترسم که طرف سرم کلاه نزاره یا برام درد سر نشه . نفر دوم نره از من شکایت کنه که وکالت دادی به من چرا به نفر سوم هم وکالت دادی . توقیف پلاک هم نزدم

من می‌خوام پنج‌شنبه برم توقیف پلاک بزنم اون نفر سوم می‌تونه قانونی نفر دوم رو‌ بخواد ؟

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فکر میکنم وکالتی که برای ماشین میدن زمان داره یعنی امکان داره وکالت اولیه باطل شده باشه اما بازم از وکیل بپرسین

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408
عزیزم فکر میکنم وکالتی که برای ماشین میدن زمان داره یعنی امکان داره وکالت اولیه باطل شده باشه اما با ...

آره هر دو وکالت نامه ها باطل شده چون هیچ کدوم نرفتن دنبال تعویض پلاک و ... 

من چیکار باید بکنم

با وکیل صحبت کنید ولی چون وکالت‌نامه باطل شده در نتیجه شما باید یه وکالت جدید بدین

کار سختی نیست 

اما تو این موردا خیلی آدم باید حواسش جمع باشه

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408
با وکیل صحبت کنید ولی چون وکالت‌نامه باطل شده در نتیجه شما باید یه وکالت جدید بدینکار سختی نیست اما ...

باشه ممنونم . 

باشه ممنونم .

عزیزم پسرت الان چطوره. میتونه حرف بزنه و اینکه چندسالشه؟تشخیص چی گرفته شد براش ؟ پسر منم مشکل داره نمیدونم چکار کنم😭😭😭هزار و یک دکترم بردم ولی هیچی

عزیزم پسرت الان چطوره. میتونه حرف بزنه و اینکه چندسالشه؟تشخیص چی گرفته شد براش ؟ پسر منم مشکل داره ن ...

پسرت چندسالشه؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

عزیزم شما باید بری محضر وکالت بدی.

اون وکالتی ک شما قبلن دادی زمان دار بوده و باطل شده.

کسی نمیخواد سرت کلاه بزاره نگران نباش.

شما میتونید مدارک خرید خودرو رو برای اطمینان نگاه کنید