2777
2789
عنوان

حال الان من

60 بازدید | 10 پست

دوسال و نیم از زندگی متاهلیم میگذره خیلی خیلی اذیت شدم از طرف شوهرم 

بزارین از کارهاش بگم ببینید سختیای زندگیم زیاد بوده یا من بزرگش کردم 

خیانت کرد دو بار در حدی که عاشق طرف بود و باهاش درد دل میکرد و غیره 

کتکم میزد البته تا هشت ماه قبل 

تهمتای خیلی بزرگی پیش خانواده ش بهم میزند البته اینم تا هشت ماه قبل 

و از اول زندگی تا الان هر چند من میرم پیش روانشناس بخاطر افسردگی شدیدم 

بازم با ایراد گرافتنای مداومش حالمو بهم میزنه 

و آهان هر وقت بیمار میشدم و یا دچار گرفتاری میشدم همش در اون لحظات بهم پشت میکرد و بهم حرفهای زشت میزد و به باد کتکم می‌گرفت 

هشت ماه شباش خواب نداشتم کل شباش گریه میکردم اون پا میشد بجای اینکه دلیل بخوابی هامو پیگیری کنه منو میزد ک صدات در نیاد دچار اختلال خواب شده بودم 

و دوران زایمانم بهم خیانت میکرد و منو تو خونه ی پدرو مادرم ول کرد بی دلیل ساعت یک شب با یه بچه تازه ب دونیا اومده 

الان نمیگم ازش متنفرم ولی دوسشم ندارم و فقط دوست دارم استقلال مالی داشته باشم تا بتونم پسر یکسالمو بزرگ کنم خودم تنهایی و ازش جدا شم 

باور کنین هیچ وقت خوب منو نخواسته و همیشه دوشمنم بوده و هست 

بدونه چیزی برای من مضره حتما تلاش می‌کنه اونو ب زندگی من بیاره 

و همیشه بی احترامی کرده ب خانواده م

و حالا نظراتتون و بگین 

طولانی بود همه اش رو نخوندم فقط دو خط اول رو خوندم 

چرا با این آدم موندی ؟! 😕😐😐😐😐

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طولانی بود همه اش رو نخوندم فقط دو خط اول رو خوندم چرا با این آدم موندی ؟! 😕😐😐😐😐

بخاطر بچم آخه زیادی بی رحمه برا بچش و پدرو مادر منم بچمو قبول نمیکنن

مهریه ات رو بگیر برو زندگی با چنین آدمی حتی یه روز اضافه تر هم خطر داره هم خودت مریض میشی هم اون بچه آسیب میبینه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

ببین عزیزم دختر دایی من طلاق گرفت مشکل تو رو داشت 

یکی دو سال بعد بهترین مرد اومد باهاش ازدواج کرد بچشم قبول کرد 

مهریه ات رو بگیر برو زندگی با چنین آدمی حتی یه روز اضافه تر هم خطر داره هم خودت مریض میشی هم اون بچه ...

دقیقا سمه برای زندگیم سمه خالصه خدا شاهده یه روزی شادی منو ببینه با ایراد گرفتن از چهره م و قیافم حالمو بد میکنه

دقیقا سمه برای زندگیم سمه خالصه خدا شاهده یه روزی شادی منو ببینه با ایراد گرفتن از چهره م و قیافم حا ...

هر جور شده خودتو نجات بده بخوای بمونی به امید مستقل شدن چنین آدمی نمی‌ذاره تو مستقل بشی 

هر جور شده خودتو نجات بده بخوای بمونی به امید مستقل شدن چنین آدمی نمی‌ذاره تو مستقل بشی

ن نمی‌ذاره ولی الان تقریبا در حال یاد گرفتن یک مهارتم برای نجات خودم از این جهنم