2777
2789
عنوان

شبا موقع خواب 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 44 پست

فکر امشبم در مورد دوستی که چند ساعت قبل خبر بدی بهم گفته خیلی تو زندگیش بد بیاری میاره ، درسته به خودش میگم یه خیری هست ولی نه دیگه انقدر پشت هم مثل مسسل 😔 خدا بهش امون بده نفس بگیره کافیش نیست 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا وقتی خوابم ببره و بیهوش شم پلاسم اینجا😁

بازم خدارو شکر نی نی سایت هس  من ک یه ساعت نمیام اینجا اصن انگار  یه چی اذیتم میکنه دقتی میام یه سری میزنم باز خیالم راحته 😅😅😅😅

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

گوسفندارو بشمار بیشوخی من واقعا امتحان کردم🥲😂😂😂😂😂

لنتی میشمارم  ولی وسطش گرگ حمله میکنه همشون قاطی پاتی میشن 🤣🤣🤣🤣🤣

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

لنتی میشمارم ولی وسطش گرگ حمله میکنه همشون قاطی پاتی میشن 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂عشق منی

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

فکر امشبم در مورد دوستی که چند ساعت قبل خبر بدی بهم گفته خیلی تو زندگیش بد بیاری میاره ، درسته به خو ...

چشم نخوردن  احیانا  چون اگه زندگی خوبی داشتن باشن و تو چشم باشن   خوب نیس

بازم خدارو شکر نی نی سایت هس من ک یه ساعت نمیام اینجا اصن انگار یه چی اذیتم میکنه دقتی میام یه سری ...

خدا ازمون نگیرتش😂

همه معتادیم و دوامون اینجاست😁

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
😂😂😂😂😂😂😂😂عشق منی

چاکریم  🤣🤣🤣🤣

خدا ازمون نگیرتش😂همه معتادیم و دوامون اینجاست😁

آره بخدا  حتما حتما باید بیام اینجا یه سری انگار زندگی بدون نی نی سایت نمی‌چرخه 😅😅😅🤣

این بده منم سعی میکنم ب چیزی فک نکنم ولی نمیشه

اگه خسته باشم راحت خوابم میبره امون از اینکه خیلی خیلی خسته باشم از بدن درد خوابم نمیبره😩😩😩یا اگه مهمونی داشته باشم هم همینطورم اونقدر فکر این تدارک و اون تدارک میکنم خوابم میپره یا قراره جایی برم مهمونی یا مسافرت خوابم میپره😩😩😩

✒️متاهل

باید سعی کنم به چیزی فکر نکنم 😂چون اگر بخوام فکر کنم تا خود صبح بیدارم😑💔

همین دیگه منم سعی میکنم فک نکنم ولی نمیشه در میره از دستم 😆😆😆

اگه خسته باشم راحت خوابم میبره امون از اینکه خیلی خیلی خسته باشم از بدن درد خوابم نمیبره😩😩😩یا اگه ...

وایی دقیقا خود منی خدا نکنه صبح بخوام برم مسافرت یا مهمونی تا خود صبح بیدارم تو فکر ک چیکار کنم 

ب خدا شکر گذاری دعا ذکر و...

خیلی هم عالیی