بود که دوماهی هست مجازی باهم آشنا شدیم تقریبا همشهری هستیم یه 8 باری همو حضوری هم دیدیم امروز گفت بیا بیرون ببینمت رفتیم کافه ولی کافه به صورت یه تعداد آلاچیق که رو بسته بودن کلن بود ما هم رفتیم داخل یه آلاچیق بعد کمی حرف زدن وخندیدن من از روی شوخی باخنده دست زدم به صورتش خرد تو عینکش عینکش افتاد رو شلوارش. بعد یهو برگشت جدی گفت اگه زدی باید بخوری محکم زد تو گوشم جوری که میخاستم گریه کنم گفتم شوخی کردم . من نیومدم که محکم بزنم از قصد ولی یهو اینجوری گارد گرفت بعدشم برگشت گفت نبینم بزنی اگه بزنی میخوری محکم جوری که بفهمی کسی حق نداره بزنه توصورتم .از این کارا خوشم نمیاد .گفتم بابا اینجوری کردم یه حس دوست داشتن بهت داشتم گفت خوبه منم بزنمت پس .بچه ها اصلا توجیه نمیشد یه جوری هم زد تو لپم که دردم گرفت کلی هم بغض کردم وقتی اینجوری میگفت جوری که حس امنیت پیشش اصلا نکردم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.