2777
2789

بعدم امکان نداره مردا نبیننت عزیزم اصلا

یه بار بعد مدتها اومدم یه خط چشم کشیدم و رژ و سایه ملیح زدم میخواستم برم کتابخونه دیروز

تا اونجا ۱۰ نفر میخواستن شماره بدن :/

میتونین ماهی صدام کنین🎀

آرایش میکنم شاید به چشم بیام که خواستگار برام پیدا بشه

اخلاق رفتار و گفتار. و انسانیت ادماست که بچشم میاد عزیز جان  نه صرفا قیافه و ارایش

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مطمعنم قیافم خیلی زشتر از توعه ولی بیرون که میرم انقد نگام میکنن پیشنهاد میدن

طرز لباس پوشیدن مهمه و هیکل من یه مدت خوشتیب بودم تیکه مینداختن 

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند
اخلاق رفتار و گفتار. و انسانیت ادماست که بچشم میاد عزیز جان نه صرفا قیافه و ارایش

خواهر چرا شعار میدی تنها چیزی که توی این دوره زمونه به چشم نمیاد انسانیته 

آرایش زیاد نشانه تهی بودن درونه نشانه بی اعتماد به نفسی نشانه منو ببینید تروخدا نشانه ضعف و توخالی بودنه و البته بی کلاسی (تو خیابون و بازار و کوچه)حالا بحث مهمانی عروسی جداست که اونم باید به چهره بیاد.

بی احترامی نمیخوام بکنم قصد ناراحت کردن هم ندارم فقط نظرمو گفتم. 

این باور های ماست که تعیین میکنه چی شعاره چی واقعیت. .چیزی رو گفتم که حداقل تو دور و برم جریان داره و میبینم البته حداقل تا الان که این بوده.ان شالله که همه جا و همیشه همین باشه

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "