2777
2789
عنوان

رژیم یک هفته ای گروهی✅️✅️✅️✅️

169 بازدید | 15 پست

سلام 

عید نزدیکه

وقتشه یه تغییر اساسی بکنیم

و لباسایی ک دوست داریم بدون دغدغه بتونیم‌بپوشیم!

میخوام باهم رژیم یه هفته ای داشته باشیم ک اگ اصولی و حساب شده با ورزش حداقل ۱۰ دقیقه درطول روز انجام بشه تا آخر هفته ۴کیلو کاهش بهمراه داده🤩🤩

حتی اگه یکی دونفره باهام باشن بهم انگیزه میده 

چون اینجا میایم میگیم چی خوردیم چند کیلو شدیم و...

یه چالش عالیه😉

تپلای مهربونم واضح تر از بقیه دیده شدن کافیه بیاینکمرو باریک کنیم حتی اگ شده یه سایز

توضیحات پایینه ولی اگر کامل نیست یا ایرادی داره بفرمایید

چون من تخصصی ندارم توی ابن زمینه فقط براساس تجربه

هستش 

👇👇👇

رژیم یک هفته ای

مبنای رژیم کم خوری و یسری بخور نخور هست

توی رژیم بخودمون سخت نمیگیریم چون اول باعث دلسردی و بعدهم باعث ریزش مو و ... میشه🌈

🎯صبح روز اول ناشتا بعداز اجابت مزاج وزن کشی انجام بشه

عده ای هستند تغییر زیادی توی وزن ندارن و بیشتر تغییر سایز میدن

پس باید همراه با وزن کشی با یه متر اندازه هاتونو یادداشت کنید 

دور شکم 

دور باسن

دوربازو ....

وزن کشی بعد حتما حتما روز ۷ رژیم هست صبح ناشتا ...

اینکه هر روز وزن چک کنید اشتباهههه⛔️

❎️قبل از صبحانه : یه لیوان آب گرم یا ولرم بهمراه چند قطره لیمو ترش 'تازه' یا چند قطره گلاب 

بیدار نیم ساعت 

یک کف دست نان+ یک قوطی کبریت پنیر +یک یا نصف گردو

❎️یک لیوان آب قبل از ناهار فراموش نشه

ناهار ۹ق برنج +۳ق خورش+یک بشقاب سالاد

اگر خوراک بود ۲ کف دست نان +یک بشقاب سالاد+یک کاسه ماست کم چرب

🎯اگر سوپ بخورید عالیه بدون برنج و نان نتیجه بهتر🎯

❎️شام هم به همین طریق 

⛔️ممنوعات

⛔️کره⛔️تخمه پفک چیپس هله هوله⛔️

نوشابه⛔️فست‌فود 

⛔️دیرخوابیدن دیر بیدار شدن و خواب زیاد

⛔️شکر ⛔️قند⛔️

فعالیت بدنی 🎽

۱۰ الی۲۰ دقیقه رقص

۱۰ دقیقه ورزش هوازی

۱۰ دقیقه ورزش کششی (اسکوات)

💦🟦در طول روز حداقل """"۸"""" لیوان آب مصرف بشه

یک لیوان آب قبل از هر وعده غذایی از واجبات رژیمه🟦

روزی یک لیوان دمنوش رازیانه خیلی تاثیر داره نه بیشتر❗️✅️

سخت یا آسون گرفتن رژیم بستگی به خودتون داره⚠️

دوستان چای خور میتونن 

روزی یه حبه قند مصرف کنند 

یا یه دونه کشمش مویز 

یا بهترین‌حالت‌چای تلخ✅️

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

وزن خودم ۷۸

قد۱۶۵

ک امیدوارم ۷روز دیگه با کمک شما ۷۴بشه

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون آب بدنته که تو یه هفته کم میشه ، وگرنه محاله تو یه هفته چهار کیلو کم کرد

مصرف۸لیوان آب طی روز جبران میکنه

سلام عزیزم خوبین ۴ کیلو در هفته مگه میشه؟اگه شدنیه من هستم

بستگی به خودت داره

بستگی به خودت داره

یعنی خوب رعایت کنم یا نه؟

من قبلا تو ده روز ۵ کیلو کم کردم ولی با رژیم دکتر که اونم نون یه روز درمیون داشت آخه

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

یعنی خوب رعایت کنم یا نه؟من قبلا تو ده روز ۵ کیلو کم کردم ولی با رژیم دکتر که اونم نون یه روز درمیون ...

اگه ورزش کنی و کم بخوری 

ولی احتمال داره کمتراز۴کیلو کم کنی

من تجربه دارم۴کیلو رو ولی روزی یک ساعت ورزش قدرتیو رقص و ..

همین که یه هفته قند وشکر و شیرینی نخوریم

کم بخوریم

آب بمقدار کافی بخوریم

بنظرم شروع خوبیه برای کاهش سایز

ولی ۴کیلو صددرصد نیست 

از الان بگم‌نگین نگفتی 

سلام منم هستم ولی من خیلی سخت وزن و سایز کم میکنم.با رژیم شاید ماهی دو کیلو کم کنموزنم۶۹ قدم ۱۶۰

امروز وزنکشی انجام دادی؟

یعنی خوب رعایت کنم یا نه؟من قبلا تو ده روز ۵ کیلو کم کردم ولی با رژیم دکتر که اونم نون یه روز درمیون ...

شما هستی رژیمو

شما هستی رژیمو

سلام خوبین 

راستش من خودم تاپیک رژیم دارم نخواستم اونو نصفه بزارم 

انشالله از دوشنبهیه هفته رژیم شمارو میرم 

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

وزن خودم ۷۸قد۱۶۵ک امیدوارم ۷روز دیگه با کمک شما ۷۴بشه

سلام خوبین؟

چی شد چالشتون ؟

چقد کم کردین میشه بگین🤔🤔