2777
2789
عنوان

معدل بالا یا پاس شدن

229 بازدید | 13 پست

پنج تا امتحان قبل خیلی تلاش کردم نمره ی بالا بگیرم

امتحان فردا رو زور خودمو بزنم ده میشم معدلم افت می کنه

برم یا بذارم بعداً 

خیلی برام مهمه معدل

بعداً برو

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

برو 

منم یه ترم نمره هام خیلی خوب بود یه درس شدم ۱۰ ولی بازم معدلم بالای ۱۷ شد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خودم مهمهدانشجو ام

بستگی داره بعضی داره خیلی سخته به همون ده قانع میشی 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

اگه امتحان و نری غیب می خور و نمره ای ثبت نمی شه

اگه بری و بیفتی تو معدل تاثیر داره

خلاصه اگه معدل مهمه برات نرو

من برام مهم نیست فقط پاس کردنش برام مهمه

عمر هم یک روزی تموم می شه پس حواست به کارات باشه

یکی بهم گفته بوپ میشه حذف مریضی همیچین چیزی کرد یعنی بری اونجا به مسئول بهداشتی چیزی بگی حالم بده یا ...

حوصله امتحانو اصلا نداشتی شرایط حذف پزشکی دانشگاتونو چک کن اون درسو حذف کن

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻