2777
2789

چه شربت های تقویتی سیستم ایمینی پوست مو آهن پیشنهاد میکنین فقط برای تقویت نه اشتها و چاق شدن اونای ک خیلی خوبن معرفی کنین ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من چون آلرژی گوش و حلق و بینی داره من بهش شربت آسماویت میدم ،توی پاییز و زمستون ....

بشدت شربت عالی هست ،پسرم پارسال مدام مریض بود ،امسال خداروشکر خوبه ،تقریبا یک ماه شربت رو ندادم دیدم ناجور مریض شد ،مجدد خریدم شروع کردم

قبلا شربت‌های معروف و گرون مثل ایمونس و سانستول و لیکدو استفاده گردم، یک درصد موثر نبود

برای پوست و مو اطلاع ندارم 

اما گلا این شربتها نباید بلند مدت داده بشه ،فقط یه دوره کوتاه 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داروهای بچه ی من تجویز پزشکه متناسب با نیاز بچه ی خودم 

من به کسی توصیه نمیکنم بدون نسخه مکمل و یا دارو بخوره 

ال ارژنین 

شربت کلسیم استئوكر

شربت آهن هم فروگلوبین

ماهی یک عدد قرص د۳  

برای تقویت سیستم ایمنی هم ایمیونس

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
داروهای بچه ی من تجویز پزشکه متناسب با نیاز بچه ی خودم من به کسی توصیه نمیکنم بدون نسخه مکمل و یا دا ...

چندسالشه  ؟میگن ویتامین دی روزانه بدین دز پایین تر ولی هر روز 

هفتگی میدم فعلا قطرهس عداب وجدان گرفتم

داروهای بچه ی من تجویز پزشکه متناسب با نیاز بچه ی خودم من به کسی توصیه نمیکنم بدون نسخه مکمل و یا دا ...

عزیزم شریت استئوکر که میدی بشدت مراقب باش بعدش حتما حتما آب زیاد بهشبده بخوره و فعالیتشم زیاد باشه، دختر من سنگ کلیه گرفت بااین شربت

چندسالشه ؟میگن ویتامین دی روزانه بدین دز پایین تر ولی هر روز هفتگی میدم فعلا قطرهس عداب وجدان گرفتم

توی سن پایین تر قطره ی د۳ فورت میدادم هفتگی بود عزیزم هفته ای نیم سی سی اگه اشتباه نکنم 

الان بر اساس سن و وزنش ، ماهیانه یه ۵۰۰۰۰ میدم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عزیزم شریت استئوکر که میدی بشدت مراقب باش بعدش حتما حتما آب زیاد بهشبده بخوره و فعالیتشم زیاد باشه، ...

بله بله 

سپاس

پزشکش هم گفته 🙏🙏

توی سن پایین تر قطره ی د۳ فورت میدادم هفتگی بود عزیزم هفته ای نیم سی سی اگه اشتباه نکنم الان بر اساس ...

ویتامین دیش چند بود نیم سی سی میدادی؟یجا میدادی؟

همین قطره میدم قبل ازمایش بدم گفت یه سی سی بده هفته یی 

قبلش روزانه یه قطره میدادم ازمایش دادم چهل بود الانم یه سی سی میدم یه سی سی میشه روزی سه قطره 

هی میگم زیاد نباشه

ویتامین دیش چند بود نیم سی سی میدادی؟یجا میدادی؟همین قطره میدم قبل ازمایش بدم گفت یه سی سی بده هفته ...

من سالی دوبار آزمایش کامل براش انجام میدم و بر اساس ازمایش و دستور پزشک دارو میدم 

از اون موقع که قطره میدادم خیلی گذشته و واقعا بخاطر ندارم ویتامین د بدنش چقدر بود ولی یادمه مثلا بعد یه آزمایش یکم بالاتر از نرمال بود دکتر گفت شش ماه قطع کن و دوباره با دو هفته ای نیم سی سی شروع کن ، بهترین کار اینه که مرتب چکاپ بدین