ما خانوما اگه کسی عاشقش باشیم و شکست عشقی بخوریم بعد از دوران غم و گریه و ... دیگه اون آدمی که واسش میمردیم دیگه هیچ ارزشی نداره واسمون حتی دوست نداریم صداشو بشنویم
آیا آقایونم اینطور هستن یعنی کسی که عاشقش بودن فراموش میکنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی داره دیگه کسی که سر من دعوا میکرد یه جوری فراموشم کرد که انگار اصلا هیچوقت نبودم
|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚• [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]
نه همه خانوما اینجوری نیستن انقد بدم میاد هی میگید خانوما و آقایون بابا انقد عقلتون نمیرسه که آدم با آدم فرق میکنه ؟ عاشق واقعی نه تنها هیچوقت فراموش نمیکنه بلکه هیچوقت وارد رابطه جدید هم نمیشه و این قضیه فارغ از جنسیته اح اح اح هزار بارم که میگم باز یک نفر پیدا میشه جنسیتی نظر میده