2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امشب از بعضی کارای شوهرم عصبی بودم گریه کردمبچه هام هم با من گریه کردن همسرم قول داد تکرار نکنه اروم شدم رفتیم شام بیرون 😊😂

زندگی را،زندگی باید کرد،آنطور که دلت میخواهد
شما هم میتونی کافیه خودت رو وابسته همسرت نشون ندی برا من راحتتر بود چونکه از اولم دوسش نداشتم

من عاشقشم ...ولی فک میکنم اون نیس...جون ن محبتی ن نزدیکی هیچی ب هیچی😢😢😢😢

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد
منم امشب از بعضی کارای شوهرم عصبی بودم گریه کردمبچه هام هم با من گریه کردن همسرم قول داد تکرار نکنه ...

ایشالا همیشه خوش باشین

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد
خوبه خداروشکر زن محبت بهش بشه هیچی نمیخاد

خصوصامن با یه جان گفتن بهم زود خر میشم بخدا

نکنه کسی زیرسرشه تلفنشو چک کن مرتب ولا اعتمادی نیس دیگه

تا چن وقت پیش ک بود الان فلن ن خداروشکر...اونمدقها ک کسی بود خیلی ب خودش میرسیدو هروز حموم الان ن...ولی کلا سرده

خصوصامن با یه جان گفتن بهم زود خر میشم بخدا

منم سالهاس جان وعزیزم رو توحالت معمولی نشنیدم مگه موقعی ک کارم داشته باشه ک اونم هیچ لذتی برام نداره چون میگن بداخلاق ترین مردها هم توی رختخواب مهربونن

منم سالهاس جان وعزیزم رو توحالت معمولی نشنیدم مگه موقعی ک کارم داشته باشه ک اونم هیچ لذتی برام نداره ...

دقیقا..من شوهرم اومد عزان ..فلا بای

مگ بلدم ..عشوه گری ناز کردن هیچکدوم از ایتکارا رو نمیتونم😢

باید تمرین کنی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷