2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 73 پست
دقیقا الان چن روزه اینجوریم دیروز هرکاری کرد ک گف تو چشام نگا کن گفتم ن

زیاده روی نکن مظلوم نمایی کن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
مطمئن باش مردا اززنای ضعیف خوششون نمیاد

حتما همینطوریه دیگ ک شوهرم بدش میاد.ولی من کلا یجوریم ک بچم ی کاری کنه بخام زیاد ذوق کنم اشکم در میاد بهشم میگم..ولی ناراحت شد ازم ک چرا تو خیابون گریه کردم

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا از گریه بدشون میاد ی جام خوندم نوشته بود گریه مردا رو دور میکنه شما باید روحیتو قوی کنی 

مادر، سالخوردگي دختركي تنهاست كه عروسكهايش حرف ميزنند ،بزرگ ميشوند و راه ميفتند و ميروند
منم اینجورم میشینم ساعتها گریه میکنم شوهرم اصلا منو درک نمیکنه ناراحتیم واشکامو انگار نمیبینه بهش پی ...

خب دیگه به قول معروف بندو به اب دادین گریه دیگه جواب نمیده چون طبیعی شده براشون گریه ی جاهایی که خاصص باشه باید گذاشته بشه

من خودم آدم فوق حساسی بودم تا از شانس بدم افتادم تو ی خانواده کاملا بی منطق هر کار کردم نشد الان خودمو زدم به بیتفاوتی گاهی وقتا خودمن تعجب میکنم از این همه بی تفاوتی خودم

زیاده روی نکن مظلوم نمایی کن

مگ بلدم ..عشوه گری ناز کردن هیچکدوم از ایتکارا رو نمیتونم😢

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد
من خودم آدم فوق حساسی بودم تا از شانس بدم افتادم تو ی خانواده کاملا بی منطق هر کار کردم نشد الان خود ...

چ بد...زندگیتون چطوره

خب دیگه به قول معروف بندو به اب دادین گریه دیگه جواب نمیده چون طبیعی شده براشون گریه ی جاهایی که خاص ...

خو موندم واقعا چیکار کنم گریه ها واسه خودمه دلن بحال خودم میسوزه بهش پیام ویاحضوری میگم مشکلمو ک نیاز دارم چ چیزایی رو اما اصلا مهم نیس براش حتی ج پیامم نمیده

منم اینجورم میشینم ساعتها گریه میکنم شوهرم اصلا منو درک نمیکنه ناراحتیم واشکامو انگار نمیبینه بهش پی ...

خیلی خیلی سخته

خو موندم واقعا چیکار کنم گریه ها واسه خودمه دلن بحال خودم میسوزه بهش پیام ویاحضوری میگم مشکلمو ک نیا ...

مردا بی احساس ترین ادما هستن فقز برا زناشون

چ بد...زندگیتون چطوره

داغون ولی دارم تمرین میکنم به خودم مسلط باشم چون علاوه بر سلامتی خودم بچم هم برام مهمه نمیخوام ضعیف باشه ولی بعضی اوقات کم میارم د دوباره شروع میکنم

چه سنگدله شوهر من بود درستش میکردم😠😠😠

چجوری آخه وقتی هم کارم داشته باشه میاد بدون اینکه از دلم دربیاره موضوع بکشه کارشو انجام میده میره انتظار داره منم فراموش کنم درحالیکه من دوس دارم از دلم دربیاره بام حرف بزنه

الان رفته پیش رفیقاش گف رفتم بزنگ تا بیام زنگ زدم جلو اونا ی حرفایی میرد چشم خانومم ببخشید دیگ دفه اخرمه از این چرتو پرتا..منم بش گفتم کاش توواقعیت میگفتی این حرفا رو خندش گرف

داغون ولی دارم تمرین میکنم به خودم مسلط باشم چون علاوه بر سلامتی خودم بچم هم برام مهمه نمیخوام ضعیف ...

منم فقط بخاطر لچها خودمو خوب نشون میدم