2777
2789
عنوان

خدایا جدی جدی منو نمیبینی نه⁉️

109 بازدید | 15 پست

اونهمه ذوقمو کور کردی راحت شدی الان راضی شدی؟

تو این دنیای مسخرت واسه هرچی ذوق کردم کنسل شد 

حالم از این دنیا بهم میخوره 

کی گفته تو عادلی؟

تو اونایی ک هزار جور کثافت کاری میکنن و کاری نداری زورت به ما رسیده؟

اینه عدالتت؟

کاش میفهمیدی خستم

کاش میفهمیدی به این اتفاقه نیاز داشتم ک ازم گرفتیش😭😭😭😭😭😭😭

تا کی باید ساکت شیم چون دختریم؟؟ 

خواهش میکنم این حرف رو نزن اینطوری که فکر می کنی نیست بهت قول میدم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا یه چیزایی رو می بینه که ما نمی تونیم ببینیم 

پس لطفا بهش اعتماد کن و بدون قراره بهترشو بهت بده ان شاءالله 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

پس چجوریه😭😭😭😭

کاش تموم شه همچی😭😭😭😭😭

بخدا به تهش رسیدم😭😭😭😭

ولی اینطورم نیست 

زمین میچرخه روزگار برمیگرده 

آسیاب به نوبت 

من کلی آدم دیدم که کارای بد میکردن و الان بدبخت شدن 

فقط یه نفر مونده تا الان هیچ بلایی سر زندگیشون نیومده با اون همه کثافت کاری 

اونم نوبتش میشه ان شاء الله 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

خدا یه چیزایی رو می بینه که ما نمی تونیم ببینیم پس لطفا بهش اعتماد کن و بدون قراره بهترشو بهت بده ان ...

هرچی ازم گرفت هیچوقت بهترشو نداد 

خدای همه هست به جر من

گاهی وقتا بدشناسی هامون از سر خوشانسی هستن اینو بعدا متوجه اش میشم هر امتحان خدا بی حکمت نیست نا امید نشید

تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)

کجی؟کوله ای؟پا نداری؟چش نداری؟دست نداری؟یا مث بقیه بی کسو کاریو و سلامتی نداری کسی ب دادت نمیرسه؟

میدونی چقد ادما هستن دوس دارن مث تو دست داشته باشن و بنویسن؟!دوس دارن که بتونن انگشتاشونو تکون بدن ولی مغزشون توان اینو نداره سریع پیام عصبیو بفرسته و انگشاشون تکون بدن راحت؟!!!

منم ی زمانی مث تو بودم ولی کور بودم خدایی...الان میفهمم خدا چقد نعمت داده بهم و من چقد ناشکر بودم ...انقد نعمت داری ک خیلیااا حسرتشو میکشن اینو مطمئنم...خیلیا دکترا جوابش کردن خیلیااا برای ی نفس راحت کشیدن خدارو التماس میکنن)الان دوستم تو این شرایطه و خیلی ب سختی اکسیژن میره تو ریه هاش)...

و...

اگه خدا به فکرت نبود الان خدایی نکرده قلبت نمی تپید یا می تونست اتفاق های خیلی بدتری بیفتی 

من هیچی از زندگی شما نمی دونم ولی بهت به توصیه خواهرانه می کنم به جای تاپیک زدن و ناشکری کردن برو بشین رو به قبله مثل یک دوست با خدا حرف بزن باهاش درد و دل کن ازش کمک بخواه قطعا میشنوه و جوابت رو میده مطمئن باش آرامشت بیشتر میشه و تاثیر زیادی روت می‌ذاره 😍🌱

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
پس چجوریه😭😭😭😭کاش تموم شه همچی😭😭😭😭😭بخدا به تهش رسیدم😭😭😭😭

خیلی چیزها هست که ما ازش خبر نداریم و فقط کافیه به خدا اعتماد کنیم تا آروم شیم چون خیلی چیزا هست که ما حتی نمی‌دونیم وجود داره 

بعدشم تهش؟ مثل این میمونه که یه آدم نابینا بگه خدا منو نمی بینه چون منو نابینا آفریده پس با تمام دنیا لج کنم درسته؟ منطقیه؟ خب اون فرد نابینا هست اما شاید قدرت شنوایی داشته باشه که بتونه با اون زندگیش رو بگذرونه و شنوایی اش خیلی بهتر از ما باشه. داستان شما یا شاید بهتره بگم مشکل ما آدما مثل این میونه فقط به نداشته هامون فکر می کنیم در صورتی که شاید داشته هامون بیشتر از اونا باشه 

خیلی چیزها هست که ما ازش خبر نداریم و فقط کافیه به خدا اعتماد کنیم تا آروم شیم چون خیلی چیزا هست که ...

حق باشماست مرسی

من وقتی اینا رو نوشتم دلم از زمین و زمان پر بود 

الان آروم تر میفهمم چقدر چیزا هست ک نمیبینم 

چقدر چیزا ک خیلیا ندارن و من دارم 

لابد خدا هم برام جبران میکنه

حق باشماست مرسیمن وقتی اینا رو نوشتم دلم از زمین و زمان پر بود الان آروم تر میفهمم چقدر چیزا هست ک ن ...

قطعا همینطوره عزیزم ♥️ و البته تلاش هم خیلی مهمه 

در هر صورت ببخشید که سرت رو درد آوردم و اینکه امیدوارم همیشه شاداب و موفق باشی♥️💗

قطعا همینطوره عزیزم ♥️ و البته تلاش هم خیلی مهمه در هر صورت ببخشید که سرت رو درد آوردم و اینکه امیدو ...

تلاشمو کردم ولی نشد 

نه من باید ازتون تشکر کنم ک باعث شدین بهتر از قبل به اطرافم و نعمت هام فکر کنم و بعد حرف بزنم

تلاشمو کردم ولی نشد نه من باید ازتون تشکر کنم ک باعث شدین بهتر از قبل به اطرافم و نعمت هام فکر کنم و ...

حرفتون منو یاد این تیکه از یک کتاب انداخت: 

«به خدا اطمینان کن. هر دری توی زندگی بسته بشه مطمئن باش خدا در دیگه‌ایی رو به رومون باز می‌کنه، ولی گاهی ما اونقدر به اون در بسته با آه و افسوس نگاه می‌کنیم و با حسرت پشتش می‌شینیم که از اون درهای باز غافل می‌شیم.» من به این حرف ایمان دارم✨🌱 

خواهش میکنم کاری نکردم که ♥️و اینکه  تنها کسی که می تونه بهت کمک کنه فقط خودتی و خودت