2777
2789

هر روز خیلی از تاپیک ها در مورد دعا و ظهور و ایناست ولی من تا حالا ندیدم که کسی بره به اعتقادات این عزیزان توهین کنه نمی‌گم اصلا ولی خیلی تعداد کمه

در عین حال افرادی هستن مارک مذهبی و خداشناسی زدن به خودشون هی این تاپیک توهین و تحقیر و قضاوت هی اون تاپیک 

دوستان همه ما آزاد آفریده شدیم قدرت اختیار و انتخاب داریم این کارت خیلی زشته که خودت رو فیلسوف میدونی و هی در مورد هر چیزی هم اظهار نظر میکنی تو اصلا آدم معتقدی نیستی چون با این کارت همرو از هرچی دین و اعتقاده می‌ندازی لطفاً در اولین گام خودت رو اصلاح کن با تشکر

صل علی سه تیرکه   چشما ترامپ بترکه

دقیقا

همون مذهبی ها با خدا مثلا، بیشتر از بقیه قضاوت و توهین میکنن

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

مذهبی نما زیاد داریم

اصولا یکی از کارکرد های مهم اعتقاد به خدا و ایمان اینه ادم کلامش و رفتارش آرامش داشته باشه

ولی مذهبی نماها کسانی هستن که از دین برای نیش زدن برای آزار و برای فتنه استفاده میکنن 

اینجا ادم مذهبی هم دیدم که با هم مخالف بودیم حتی ولی انقدر شیرین و مودب گفتگو میکنن که ادم حظ میکنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقاً یه روز تاپیک حاج قاسم زدم چند بار غیر مذهبیا اومدن بدترین حافا رو به شهید عزیز گفتن...

نگفتم اصلا نیست گفتم خیلی کمتر از کسایی هست که خودشون رو کامل می‌دونن

ثانیا این سایت قوانینش ایجاد می‌کنه تاپیک سیاسی نزنین این تاپیک که شما میگین سیاسی هست که جاش اینجا نیست من در مورد دین و مذهب صحبت میکنم

صل علی سه تیرکه   چشما ترامپ بترکه