2777
2789
عنوان

یه معضل دارم بیاین😂

80 بازدید | 14 پست

اقا من چند وقت پیش با یکی از همکلاسی هام که دختر بود حرف میزدم گفتم فلانی( یکی از پسرای کلاس) از بقیه بهتره و کلا خوبه 

اونوقت اون رفته به پسره گفته که من ازش خوشم میاد 

حالا بعد دوماه پسره با اکانت فیک اومده پیوی بدون اینکه خودشو معرفی کنه میگه من میدونم رو یه نفر کراشی خبرش همه جا پیچیده چرا نمیری اعتراف کنی به خود طرف تا راحت شی 

به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟🤯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دختره چقدر دهن لقه چیزی نگو ازت سواستفاده میکنت اگه بری بهش بگی

اره دختره خیلی لجنههههه 

عمرا نمیرم بگم به پسره ولی فازشو نمیفهمم بعد از دوماه

واه 

بنظرم به طرف بگو نمیدونم کی خبر داده ولی بگین اشتباه به عرضتون رسوندن من کسی تو زندگیمه یا اینم نه میگفتم اشتباه رسوندن من قصد تو رابطه رفتن ندارم چه برسه این موضوعات 

واه بنظرم به طرف بگو نمیدونم کی خبر داده ولی بگین اشتباه به عرضتون رسوندن من کسی تو زندگیمه یا اینم ...

گفتم من اهل این حرفا نیستم دروغ گفتن بهت 

گفت خب حالا که انکار میکنی پس نمیگم اسممو 

حمیپرسید حالا واقعا دروغ گفتن؟😂

برگرد بگو 

اشتباه گفتن همون فرد رو شما کراش داره... 

کلا قضیه رو برعکس کن😂😂😂

عجب بسوزه دختره

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷