2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد برم عروسی پسر عمو همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 46 پست
به نظر من برو نذار بفهمه حساس شدی چون نتیجه عکس میده برو و اگه گیریم کسی حرفی زد بگو همسرم منو انتخا ...

ن کسی چیزی نمیگه 

بعد ازدواجمون دختره پیام داده ب بود همسرو بلاکش کرده بود همسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی میدونی چیه

سعی کن رو خودت کار‌کنی

تو اونی هثتی ک برنده شده

تو اونی هستی ک زن محمده(مثلا اسم شوهرت محمده😂)

همو میخاستن تموم شده رفته

اعتماد بنفس داشته باش و برو عروسی

بزار بگن زن محمد اعتماد بنفس داره

نگن ها فراریه

خودشو میگیره یا...

برو اتفاقا خوب هم برخورد کن

انگار ن انگار چیزی شده

اره بچه داره

خب حله دیگههههههه

براچی نری دیوانه

برو اتفاقا قرم بده خوش باش

اگ‌مجرد بود اره یکم سخت میشد ولی اونم متاهله

ینی برای همه این قضیه تموم شده

تو الکی کشش نده

شوهرتم حساس نکن

ن کسی چیزی نمیگه بعد ازدواجمون دختره پیام داده ب بود همسرو بلاکش کرده بود همسرم

خب دیگه 

برو 

همسرت اگه سر و سیری داشت که رو میشد برات 

حساس بازی در نیار 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بستگی به رفتارشون داره الان چطوری برخکرد میکنن با هم ؟ البته هر چی باشه قبول اهرم سخته تحمل دیدنش

شوهرم ک نگاشم نمیکنه 

دختره کرم میریخت یه مدت ک منم زنگش زدم پیامش دادم ریدم بهش