2777
2789
عنوان

بازم مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 35 پست
عزیزم چند روز پیش اینکارو کردم حتی یه تشکر خشک و خالیم نکرد

خب پس شما زحمت کشیدی دیگه بقیش دست وجدان خودش  ...شاید هم واقعاا نمی تونسته صحبت کنه...ذهن خودتو درگیر نکن

.: نیکی چو از حد بگذرد، نادان خیال بد کند :.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا انگار جاری داشتن بدم نیستا

اره ب خدا...من انقدر بی زبونم ک بابام باید از حقم یهو دفاع کنه یا شوهرم.. کاشی جاری داشتم اینا میفهمیدن همه مثه من بی زبون نیسن

برا زندگی پریشونم دعا کنین😭😭😭
واقعا .... منم همینجور نمیتونم جواب بدم

ب خدا یکم فشارش رفت بالا 4 بار رفتم خونشون تو 5 روز دو بار براش غذا بردم... برا زایمان خواهر شوهرم کلی کاراشو کردم.. ولی یکیشون زنگ نزدن حالمو بمرسن بگن دستت چی شد

برا زندگی پریشونم دعا کنین😭😭😭
ب خدا یکم فشارش رفت بالا 4 بار رفتم خونشون تو 5 روز دو بار براش غذا بردم... برا زایمان خواهر شوهرم ک ...

منم کل جهیزیه خواهر شوهرمو چیدم کلی کار کردم تازه یه بار خواهرمم اومد کمک بعد ل  عروسیش یه بار مادر شوهرم مهمون داشت رفتیم اونجا کلی هم کار کردم ما شب نموندیم میخواستیم بریم خونه بابام... دوروز بعدش که رفتیم قهرکرده بود گفت فرارکردی که کار نکنی

چه خودتو درگير يه سرماخوردگي مي كني 

من اگه بودم اصلا زنگ هم نمي زدم 

سوپ كه عمرا 

سرطان كه نداره سرماخورده خوب مي شه

خداي نكرده زبونم لال تو سرما بخوري چي كلر مي كنه برات ؟؟؟؟؟