2777
2789

دوتا خواهرشوهر دارم دوتا برادرشوهر..

مادرشوهرم خیلی مسن نیس اما به گفته ی خودش همیشه مریضه‌. مریضی خاصی هم نداره قند و چربی و فشار بالا هست که همه درگیرشن. پدرشوهرم ولی کاملا سالمه مثل یه جوون سی ساله س با وضع مالی خیلی خوب و کارهای خونه از خرید تا جارو برقی کشیدن و ظرف شستن رو انجام میده

مادر شوهرم ماهی دو سه بار ما رو دعوت میکرد شام و البته هم همیشه منت میذاشت که من شام میپزم و خرج میکنم و...

ما عروسها هم کلا اون شبی که مهمون مادرشوهر بودیم باید ظرف های شام رو آماده میکردیم و سفره پهن و جمع میکردیم و ظرف ها رو میشستیم و خشک و جمع میکردیم و چایی و میوه میدادیم و...

پسرا و دامادها و نوه ها حتی اون ۲۰ ساله ها هم به هیچی دست نمیزدن و میخوردن و منتقل میشدن روی مبل. ولی خواهرشوهرا کمک میکردن اما بیشتر کارا گردن عروسها بود.

حالا مادرشوهرم دو سه ماهیه مدام غر میزنه که من پیر شدم و نمیتونم آشپزی کنم. دختراش هم کاسه داغتر از آش شدن که آره بچه های شما میان خونه مادر ما رو به هم میریزن و میرید و یه جارو برقی هم نمیکشید. از این به بعد نوبتی بیاییم شام بپزیم و جارو کنیم

پسرا که نباید کار اینجوری کنن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اونوفت چی میشه

اونوقت مهره مار داری تو دلبری 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اونوقت مهره مار داری تو دلبری

از این طرز فکر متنفرم با هم غذا میخوریم اقایون جمع میکنن خانمها میشورن

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

اشکالش چیه الان؟

میگم که مادرشوهرم ماهی دو سه بار آشپزی میکنه. بقیه کارها رو عروس ها میکنن. حالا خواهرشوهرا میگن همون آشپزی هم عروسها انجام بدن. نوبتی هر سری یکی از صبح بیاد آشپزی و گردگیری کنه و آخر شب بره

حواست جمع باشه .من یک خاله دارم همه را دستور میده خودش شد وسواسیه اصلا دست به سیاه سفید نمیزنه .

بقیه هم فهمیدند دیگه جوابش رارد میدادند..

حتی عروسا .

ماهی یک بار برید خونه را جمع و جور کنید کافیه .

دورهمی اصلا جمع نشید ..هغته ای یک بار .هرکی روز خودش

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت