2777
2789
عنوان

شما چجوری مرغ سوخاری درست میکنید

57 بازدید | 2 پست

میخوام با تیکه های سینه مرغ سوخاری درست کنم

تو ایسنتا دیدم میزد توی ماست و ادویه های دیگه بعد میزد تو پودر سوخاری

جای دیگه اول نیم پز میکرد بعد میزد تو ارد سفید بعد تخم مرغ بعد پودر سوخاری

شما چیکار میکنید

خواهرم نیم پز میکرد

ادویه هارو میریخت تو آرد و مرغ رو می انداخت تو ارد بعد تخم مرغ بعد باز ارد یا پودر سوخاری

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

وای ول کن خیلی دردسرش زیاده 

ما هر بار درست کردیم داخلش صورتی بود و نپخته بود 

خوشمزه هم نمیشه و پودر های سوخاری بهش خوب نمیچسبه

اگر خواستی درست کنی به نظرم یه کم بپزش بعد سرخ کن چون اینجوری مغزپخت میشه

یا اگر فر داری توی فر مرغ ها را مثل مرغ بریونی بپز اینجوری خوشمزه تر و سالم تره و دردسرش هم کمتره (یعنی دیگه پودر سوخاری بهش نزن)

(اگر خواستی تو فر درست کنی بگو بهت بگم چجوری و با چه دمایی فقط بهم بگو فرت برقی یا گازی؟)

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.