2777
2789

سر قضیه اون تقلبی ک گرفتن ازم با دبیر صحبت کردم و گفت هرچی معاون بگه همونو انجام میدم منم رفتم پیش معاون گفت اخرین راه حرف زدن با مدیره 

الان من موندم چیکار کنم 

بنظرتون برم باهاش صحبت کنم ی ارفاقی چیزی کنن؟

اصن اگه رفتم چی بگم ؟چجور رفتار کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،به نظرم برو باهاش حرف،بزن گریم نکن،حقیقتو بهش بگو،ولی بهتره قبلش با خدا درددل کنی حتما بهت کمک ...

سلام

اره خودمم میگم منطقی باشم تاثیرش بیشتره

اینقد تو اعتکاف دعا کردم استخاره هم زدم خوب اومد جوابش واقعا امیدوارم مرسی عزیزم خیلی به دعات احتیاج دارم ممنون

نه اخر امتحان از زیر میز برداشتم رفتم مراقب نگهم داشت گفت بده تقلبتو

بهش بگو من برده بودم ولی استفاده نکردم پشیمون شدم اولین بارم بود حتی جرئت نکردم بازش کنم 

دیگه بعد امتحان میخداستم بندازمش دور خود معاون و ... میدونن

همینا هم به معلمت بگو 

چه درسی بوده

توش خوب بودی همیشه یا نه؟

جغرافیا نه اصلا خوب نیستم توش

چیکار کردی حالا‍؟

با همون معاون  معلم فعلا حرف بزن بگو استفاده نکردم فلان التماس کن بگو من اگر استفاده کرده بودم اینقدر غم نمیخوردم خودم جرئت نکردم درش بیارم