2777
2789

قضیه مال چندسال پیشه

الان بیکار بودم‌گفتم تعریف کنم

خونه خریدیم سر اینکه من گفتم سه دونگم‌بزن به نام‌من با شوهرم دعوامون شد 

بماند که خانوادش هی پرش میکردن 

خواهرش زنگ زده بود بهم‌مگه داداش من روز اول خونه داشت که الان تو ازش خونه میخوای؟؟گفتم‌نداشتهباید تا اخر عمرم نداشته باشه دیگه

کلی طلا فروخته بودم بچه هااا طلاهایی که بابام داده بود وام‌گرفته بودیم به اسم‌من و خودش

منم دلم‌میخواست اگه شریک غم و بی پولی هستم موقع خونه خریدنم شریک باشم......

حالا همه اینا به کنار ما به اختلاف شدید خوردیم‌چون شوهرم خونه رو زد به نام‌مادرش منم قهر کردم رفتم خونه بابام بودم یک ماه و دادگاه میرفتیم

اخر شوهرم یه شب پیام داد هنوزم‌یادم‌میاد چشام قلبی میشه

گفت کجا بودی انلاین نبودی،گفتم به تو ربطی نداره و....

گفت بیا خونه دلم برات تنگ شده و....اشتی کردیم

بعد پدرشوهرم با شوهرم قهر کرده بود چرا با زنت اشتی کردی نباید دیگه راش میدادی حداقل تو اون‌خونه نمیبردیش

میبردیش یه جا تو یه محله درب و داغون‌مستاجری

۶ ۷ ساله داره میگذره ولی کینش از قلبم‌نرفته خدا لعنتشون‌کنه

البته الان خونه به نام خودمونه با بدبختی از چنگشون دراوردیم

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین که حقت رو گرفتی از اون خانواده‌! عروسشون بودی چی میشد سه دنگ به نامت میزد شوهرت اینقدر عذاب دادن چی بود آخه!!! خداروشکر که تموم شد اون دوران به شوهرت بگو قدرت رو بدونه همیشه پشت همدیگه باشین

من طلاق گرفتم سراین موضوع خونه ب اسم مادرش زد

اعتقادشون این بود اگر به نام شوهرم‌باشه من مهرمو میذارم اجرا خونه رو میگیرم

درحالی که ما هیچ‌اختلافی نداشتیم با ذوق رفتیم‌خونه خریدیم ولی اونا با این طرز فکرشون و کاراشون شیرینی خونه خریدنو زهر مارم‌کردن

اعتقادشون این بود اگر به نام شوهرم‌باشه من مهرمو میذارم اجرا خونه رو میگیرمدرحالی که ما هیچ‌اختلافی ...

خیلی سخته الان این تایپک دیدم روح روانم پاشید افتادم یادخودم خیلی سخت خونه بخرین بزنین اسم مادرش 

خدابرای اینجور خانواده هانسازه همین بس

اسی اون وقت چندوقت خونه ب اسم مادرشوهرت بود؟ شوهرت باچه عقلی این کاروکرده بودمادره جطورراضی شده بود ...

گفتم‌عزیزم

گفتن به نام‌مادرت باشه که زنت نتونه جا مهریه بگیره

حدود دو سال به نامش بود بعد شوهرم با جنگ و دعوا گرفت

اول سه دونگ سه دونگ‌کرد بعد دو سالم‌ زد به نام‌من‌کلشو

خیلی سخته الان این تایپک دیدم روح روانم پاشید افتادم یادخودم خیلی سخت خونه بخرین بزنین اسم مادرش خدا ...

الهی خار و ذلیل بشن

هیچوقت حلالشون نمیکنم اون اشکایی که ریختمو

شوهرم همه عکسای عروسیمونو ریز ریز کرد بعد دیدم عکس انداخته فرستاده برا مادرش

گفتم‌عزیزمگفتن به نام‌مادرت باشه که زنت نتونه جا مهریه بگیرهحدود دو سال به نامش بود بعد شوهرم با جنگ ...

یادماشین خریدن شوهرم افتادم کل طلاهامجردیموفروختم تازه مادرشوهرم مدعی بودنبایدب اسم من بزنه چقدرظالمن بعضی مادرشوهرها