2777
2789

بیشتر برای فریز میگم میشه اینجور فریز کرد؟نه حال کباب کردنش هست نه حال سرخ

سرخم بشه خیلی چرب میشه کشک بادمجونش بدم میادلت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بادمجونا رو پوست بگیر از وسط ب درازا دو نصف کن

بریز تو ماهیتابه ی مقدار روغن بریز یه لیوان آب در ماهیتابه رو بذار تا با شعله کم  خوب بپزن ،آبش ک بخار شد ادویه بزن و نمک سرخ کن

هم راحته هم کم روغن 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
منم بخار پز میکنم اما میخوام یمقدار فریز کنم

من خودم آب پز میکنم آبش که رفت فریز میکنم خیلی خوبه و برای هر غذایی خوشمزست البته ادویه هم میریزم موقع اب پز کردنش

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
من خودم آب پز میکنم آبش که رفت فریز میکنم خیلی خوبه و برای هر غذایی خوشمزست البته ادویه هم میریزم مو ...

جدی؟ادویه چی میزنی

با چقد اب ابپز میکنی؟بعد ابش چیجوری میره من برا کشک بادمجون ابپز میکنم ابی ازش نمیره

جدی؟ادویه چی میزنیبا چقد اب ابپز میکنی؟بعد ابش چیجوری میره من برا کشک بادمجون ابپز میکنم ابی ازش نمی ...

راستش من یه ادویه میگیرم خود عطاری برام درست می‌کنه اسمش ادویه مادربزرگه خیلی خوش طعم می‌کنه همه چیزو گفت مخصوص جنوبه من اونو میزنم با نمک بستگی به تعداد بادمجونا شاید پنج شیش لیوان میریزم میزارم خوب بپزه چون همسرمم آلرژی داره من بیشتر میزارم میجوشه که دونه های بادمجون تا حدودی از بین بره بعدم میریزم تو آبکش آبش می‌ره بعد خنک شد فریر میکنم یا اگه نیاز داشته باشم همون لحظه استفاده میکنم 

تازه بخام برای خورشتی مثل مرغ بادمجون هم بر میدارم همونو میزارم هواپز اسپری روغن میزنم هم اصلا به خودش روغن نمیگیره هم ترد میشه قشنگ

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏