2777
2789

سلام وقتتون بخیر

بچه ها من الان ۲۰ سالمه میخوام آماده بشم برای کنکور ۱۴۰۵ برای دندون پزشکی اگه خدا بخواد

کاملا صادقانه جواب بدین بدون امید دادن

بنظرتون دیر نیست ؟ من به خاطر تنبلی و افسردگی درس نخوندم اما الان خداروشکر حالم بهتره و تازه ثبت نام کردم برای پیام نور ودر کنارش میخوام بخونم برای کنکور تجربی

حالا بدون تعارف کاملا منطقی و بدون روحیه دادن،فکر کنید با من فامیلید‌،نظرتون راجع به دختر بچه درسخونی که همه فکر میکردن سال اول پزشکی میاره(از لحاظ شخصیتی هم خیلی آروم و درونگراست)  اما الان ۲۰ سالشه و تازه میخواد بره پیام نور چیه؟چی راجع بهش فکر میکردین و وقتی یهو بهتون بگن فلانی تو ۲۲ سالگیش رشته تاپ اورده چی میگفتین؟از کنکور مجددم هم خبر ندارن

چون فامیل از کنکور مجدد خبر ندارن تلاش کنی موفق میشی اگه خبردار شن با حرفاشون سرد و ناامیدت میکنن

سردیش به درک ولی دوست دارم بدونم از نظرشون چطور میشه وقتی ببینن بعد ۴ سال تازه قبول شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خودتو بدبخت حرفای دیگران نکن دیگران در موردت بخوان حرفم بزنن یه بار میگن تموم میشه میره شما یه عمر میخوای زندگی کنی چیکار به حرف بقیه داری بخوان حرف بزنن میگن داره میره پیام نور خب

عزیزم خودتو بدبخت حرفای دیگران نکن دیگران در موردت بخوان حرفم بزنن یه بار میگن تموم میشه میره شما یه ...

نمیتونم با پیام نور کنار بیام وقتی دوست صمیمیم امسال پزشکی آورد و من از اون بهتر بودم

میخوام کنکور بدم اما حرف بقیه هم آزارم میده

اصلا دیر نیست 

ببین کسی اینو بهت میگه که پارسال اگه ازش میپرسیدی میگفت دیره 

وقتی خودش رفت سر کلاس نشست دید کلی از همکلاسی هاش ۲۴.۲۵ ساله ان (پزشکی میخونم و خودم سال اولم بود)

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

نمیتونم با پیام نور کنار بیام وقتی دوست صمیمیم امسال پزشکی آورد و من از اون بهتر بودممیخوام کنکور بد ...

پیام نور نرو فقط بشین محکم بخون

نمیتونم با پیام نور کنار بیام وقتی دوست صمیمیم امسال پزشکی آورد و من از اون بهتر بودممیخوام کنکور بد ...

دیگه الان وضعیت اینه خودت بگو پیام نور بهتره یا رفتن به یه رشته تاپ شما که نمیتونی برگردی به عقب اول با خودت کنار بیا چیکار به حرف مردم داری بخدا اصلا براشون مهم نیست بیخود خودتو عذاب نده

اصلا دیر نیست ببین کسی اینو بهت میگه که پارسال اگه ازش میپرسیدی میگفت دیره وقتی خودش رفت سر کلاس نشس ...

نمیدونم خودم که حس حماقت بهم دست میده وقتی میتونستم تهش ۲۶ سالگی فارغ بشم الان رفت تا ۲۸ سالگی  تازه اگه قبول بشم

آقا ببخشید یه سوال بپرسم؟ من خودم شدم یه پا مشاور از بس مطالب مشاوره ای دیدم

ولی بدون مشاور میتونم از پس مسیر بربیام؟

نمیدونم خودم که حس حماقت بهم دست میده وقتی میتونستم تهش ۲۶ سالگی فارغ بشم الان رفت تا ۲۸ سالگی تازه ...

اره شدن ک میشه 

نه بابا این حس ها به خودت راه نده