2777
2789

بنظرتون دنا پلاس اتومات بهتره یا تارا اتومات؟خودم ک عاشق تارا هستم ولی الان دنا ثبت نام کردیم

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
دنا داخلش تنگه ما اذیت میشدین

چند نفرین و اینکه تپل هستین؟من و شوهرم لاغریم و قد بلندم نیستیم

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند نفرین و اینکه تپل هستین؟من و شوهرم لاغریم و قد بلندم نیستیم

به نظرم دنا داخلش تنگ نیست 

ما ۳ نفریم هر ۳ تامون معمولی هستیم خودم و همسرم و پسرم که ۱۵ سالشه 

اون تو مسافرت پشت دراز میکشه 

نه والا لاغریم تازه قد بلندم زیاد نیستیم ۴نفریم تارا داشتیم جادار بود

تارا اتومات خیلی دوست دارم چندبار نوشتم درنیومد واسمون حالا دنا نوشتم اینم درنیومده ولی حس میکنم درمیاد 

به نظرم دنا داخلش تنگ نیست ما ۳ نفریم هر ۳ تامون معمولی هستیم خودم و همسرم و پسرم که ۱۵ سالشه اون تو ...

ممنون عزیزم

ان شالله در بیاد اینسری

هرچی قسمته درنیومد ناراحت نمیشم چون دلم تارا میخواد 

تارا ظاهرش که یه ورژن بالاتر از راناس واقعا عاشق چیش شدی؟؟؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚