2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

108 بازدید | 10 پست

سلام کیا سابقه دوبار زایمان زودرس دارن؟

حالم خیلی بده تو یه سال دوبار زایمان زودرس داشتم نمودن برام خیلی حالم بده کلا ناامیدم 

از هرچی حاملگیه ترسیدم

توروخدا هرکس تجربه داره بهم بگه چطوری سرپا شدین😭

خدایا برام معجزه کن تا تلخی گذشته برام کمرنگ بشه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

28هفتهدوتاش تقریبا تو هفته های مشابه بود😔

عزیزم چقد ناراحت شدم برات 

انشالله ب زودی دوباره دامنت سبز شه و ب سلامتی بغلشون بگیری .....قشنگم باردار شدی باید حتما زیرنظر پزشک باشی ک با دارو کنترل شه و زایمان زودرس نگیری و استراحت مطلق باشی

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
عزیزم چقد ناراحت شدم برات انشالله ب زودی دوباره دامنت سبز شه و ب سلامتی بغلشون بگیری .....قشنگم بارد ...

زیر نظر پزشک بودم ولی دکترم دکتر نبود

کلا از حاملگی ترسیده شدم 

همش فک میکنم یعنی میشه منم بچمو سالم بغل کنم بیارم خونه خیلی ناامیدم😔

زیر نظر پزشک بودم ولی دکترم دکتر نبودکلا از حاملگی ترسیده شدم همش فک میکنم یعنی میشه منم بچمو سالم ب ...

اره چرا نشه آخه ....این دفعه قبل از اینکه اقدام کنی ی دکتر درست و حسابی انتخاب کن ....خودم سر بچه اولم از ۲۷ هفته انقباض گرفتم ولی زیر نظر دکتر و استراحت مطلق رسوندم تا هفته ۳۶ 

اره چرا نشه آخه ....این دفعه قبل از اینکه اقدام کنی ی دکتر درست و حسابی انتخاب کن ....خودم سر بچه او ...

خداروشکر

منم دقیقا تو همین هفته ها انقباضم شروع شد فک میکردم بچه خودشو سفت می‌کنه مخصوصا شبا زیاد میشد چون درد نداشتم فک نمی‌کردم جدی باشه 

شما برا انقباضا چیکار کردین؟چه دارویی استفاده کردین؟

خداروشکرمنم دقیقا تو همین هفته ها انقباضم شروع شد فک میکردم بچه خودشو سفت می‌کنه مخصوصا شبا زیاد میش ...

والا سه سال میگذره درست یادم نیست ولی قرص ‌و شیاف استفاده میکردم آمپول تشکیل ریه هم زدم ...استراحت مطلق هم بودم 

دکتر نگفت دلیلش چی بوده

دکتر خودم که نرفتم هنوز و دیگه نمی‌رم پیشش

دکتر بیمارستان گفت برا دومی زود باردار شدی بااینکه سرکلاژم بودم و استراحت نسبی ولی خب نمی‌دونم چرا وارد ماه هفت شدم انقباضام شروع شد

والا سه سال میگذره درست یادم نیست ولی قرص ‌و شیاف استفاده میکردم آمپول تشکیل ریه هم زدم ...استراحت م ...

منم قرص آسپرین و شیاف داشتم ولی مطلق. نبودم نسبی 

فک میکنم دارو کم داد بهم 😐