2777
2789
عنوان

عکس رنگی با بی حسی یا بیهوشی ؛ کسی تجربه داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7317 بازدید | 29 پست
نه هیچ مشکلی نبود لوله ها کاملا باز بود منم خیلی دردش بد بود تا سه روز یادم میومد گریه میکردم یکسال ...

من لوله چپم مسدود بود و میوم داشتم

غصه نخور دوستم انشاالله باردار میشی و به سلامتی بغلش میکنی

نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاپراسکوپی هم انجام دادی تا حالا؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
ممنون عزیرم شما هم همینطور

مهسا جان من سه ماه بعد عکس رنگی باردار شدم و دخترم دو سالشه

میوم هم موقع سزارین خارج کردن

اما دو هفته پیش متوجه شدم بازم باردارم اونم خارج رحم 😔

بهمن ماه باید عکس بگیرم تا وضعیت تنها لولم مشخص شه

نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
همه میگفتن بعدعکس باردار میشی ولی هنوز نشدم  ماه پیش خیلی امیددداشتم که پری شدم 😢

مهسا جان منم دفعه قبل سونوگرافی دکتر ترکمانی گرفتم

اما دیگه نمیخوام تکرار شه نمیتونم تحمل کنم 

شما لوله هات سالم بود ؟

همه میگفتن بعدعکس باردار میشی ولی هنوز نشدم  ماه پیش خیلی امیددداشتم که پری شدم 😢

تا شش ماه بعد عکس رنگی احتمال بارداری بالاست من خودم ماه سوم باردار شدم

غصه نخور باردار میشی

من ک انجام دادم و همون درد وحشتناکو کشیدم البته خیلی کوتاهه شما ک خوذت میدونی فقط چند ثانیس

با بی حسی انجام دادین ؟

من از حال رفتم

سه مرحله تزریق کرد 

یادم میفته تنم میلرزه 😔