2777
2789
عنوان

بیاید از عادتای خوب و بدتون بگید😄

184 بازدید | 30 پست

مثلا من ی عادتی ک دارم اینه ک (البته از نظر خودم خوبه😅)شبا برای تمام فوت شده هایی ک اطرافم بودن حالا فامیل دوست آشنا حتی غریبه هایی ک فقط اسمشونو شنیدم و اخر شب یادم میوفتن فاتحه میگم

یا اگه اگهی ترحیم ببینم تو خیابون فاتحه میخونم

اما ی عادت بدی ک دارم اینه ک اگه صب کارام درست پیش نره دیگه نمیتونم جبرانش کنم تو اون روز و دیگه از کارام جا میمونم💔

شماامم ی عادت خوب ی عادت بد بگیدد

مهربونای سایت مامانم مریضه 

رو تخت بیمارستانه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی 

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

منم دقیقا مثل خودت فاتحه خونیم خیلی خوبه

و مثل خودت کمالگرام ک ی ذره طبق میلم پیش نره ی لگد میزنم کلش خراب شه 😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادت خوبم اینه که تو مشاوره دادن به دیگران صدمو میزارم 

عادت بدم اینه پرخوری میکنم در حد انفجار 

صبح ب نیت رژیم آب شروع کردم الان یه قل قلی به تمام معنام رو سفره نشستم نمی‌تونم پاشم بس ک عصرونه خوردم

یه برنامه تو گوشیم دارم

گاهی مخصوصااول صبح که از خونه راه میفتم در حد چند هزار تومن برا کمک به زندانیان، یا بیماران یا ایتام یا صدقه کمک میکنم

پیاده روی میکنم روزانه

قبل غذا و بعدش خدارو یاد میکنم و ازش تشکر میکنم

اینا خوبن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

منم دست به فاتحه م خوبه برا اموات فقط مساله اینه سالهاس خواب اموات میبینم همه پیر و جوون و بازیگر و آشنا ماهی دوسه بار خوابشونو میبینم یا خوبن یا بدن یا منتظرن یا زندگی عادی میکنن.نمیدونم چرا بخاطر اینه همیشه فاتحه میفرستم وعادت به این کار دارم؟؟