2777
2789
عنوان

سریال کره ای چی معرفی میکنین

171 بازدید | 33 پست

خیلی اهل سریال دیدن نیستم و بازیگراشون رو نمیشناسم

اما هندونه چشمک زن رو دوست داشتم و در طی یکی دو روز کامل دیدم .آقای ملکه رو تا نیمه اونم هرچند وقت یه قسمت دان میکردم و هنوز کامل ندیدمش ینی ترغیب نشدم 

با این توضیحات که تا حدودی سلیقه م رو نشون میده پیشنهادی دارین؟

قاشق طلا 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گل اهریمنی و میخواستم معرفی کنم ول جنایی طوره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من گل اهریمنی و میخواستم معرفی کنم ول جنایی طوره

پادشاه خوک ها هم توی همین ژانره.

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

روحیه م ضعیفه خون میبینم چشامو میبندم یا رومو برمیگردونم از تلویزیون😂

اره بیخیال این شو چون دریای خونه ت سریال 

خنده در واکینکی و ببین 1 و 2 داره 

سریال ت زیبایی قدیمیه ول بامزس 

من ربات نیستم هم باحاله

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من بهتون سریال (بازی مرگ) رو پیشنهاد میکنم

۸ قسمته. و درباره یه پسره که بخاطر مشکلات زندگیش خودکشی میکنه و بعد از مرگ رو میبینه

برای مجازات خودکشیش چندین بار در جلد ادما به دنیا میاد و زجر میکشه

تاپیک های من فضول شناس هستن . با پست هات شخصیتت رو نشون میدی ( تو زندگیتون فقط بپسندید ، حرف نزنید🚶 )

پادشاه خوک ها هم توی همین ژانره.

دمت گرم بازم میشناسی معرفی کن مث این یا سریال موش 

من بهتون سریال (بازی مرگ) رو پیشنهاد میکنم۸ قسمته. و درباره یه پسره که بخاطر مشکلات زندگیش خودکشی می ...

ب درد این رفیقمون با روحیه لطیف و پرنسسی نمیخوره ول من میبینم