2777
2789
عنوان

دارم از حسرت میسوزم

977 بازدید | 31 پست

همه دور و بری هام دارن توی زندگی پیشرفت میکنن غیر از منو همسرم. اصلا به خودش زحمت نمیده.بخدا من خودم شاغلم.صبح و بعد از ظهر دارم جون میکنم و کار میکنم و همش خرج اجاره و قسط و خرج خونه میشه.اونوقت این آقا باماشین کار میکنه(کما اینکه ۶ ساله میگه موقتیه!!!)و هر چی در میاره خرج خود ماشینه

بخدا کم آوردم. خیلی ها که من اصلا قبولشون نداشتم تا حالا چند بار اسباب خونشونو نو کردن.اما من هنوز هر چی دارم مال جهازمه. امشب دیگه زدم به سیم آخر و گفتم اگه تلویزیون نخری عید حق نداری مهمون دعوت کنی.

ولی خودم از الان میدونم که نه تنها تلویزیون نمیخره بلکه همه رو هم دعوت میکنه و منو سنگ رو یخ میکنه.

بخدا دیگه خجالت میکشم. تازه پر رو برگشته میگه ۲ میلیون اجاره عقب افتاده داریم.۱.۵ میلیون بدهی تعمیرگاه ماشین. ۱.۵ میلیون قسط بانک داریم. 

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

2 تا تونم کار میکنید بازم اینهمه خرج و قسط و بدهی دارید؟؟؟

16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞           میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم همه زندگیا پستی بلندی داره. غصه نخور... اگر تهرانید بگو همسرت با ماشین تو اسنپ کار کنه درآمدش خوبه 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

ان شاالله خدا كمكت كنه

راه زندگي برات هموار شه

خير و بركت زندگيت زياد شه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

متاسفانه بعضی اقایون کلا فکر و مدیریت اقتصادی ندارن...یا تنبل و تن پرورن و اهل کار نیستن...یا کار میکنن و یهو بایه سرمایه گزاری علط همه رو به باد میدن!! همسرشما انگار ترکیب هردوتاشه...البته خیالشم راحته که کم نمیاره چون شما هستی

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....

منم امروز دلم گرفته بود میگفتم بعد 4 سال یدونه ماشینم نداریم تواین هوای بارونی بریم دور دور کنیم😢 

16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞           میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟
عزیزم همه زندگیا پستی بلندی داره. غصه نخور... اگر تهرانید بگو همسرت با ماشین تو اسنپ کار کنه درآمدش ...

تهران نیستیم. ولی شهر ما هم اسنپ داره.

جدی درآمدش خوبه؟ کسی هست همسرش تو اسنپ باشه؟ شرایطش درآمدش چطوره؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام