2777
2789

بیمارستان بستری بودم 

یه هم اتاقی داشتم خانمه پیری بود پسرش مراقبش بود 

این پسره از اون ل....شی های به تمام معنا بود 

اینم از خوبی بیمارستان دولتی بود ک تو اتاق دوتا خاتم یه نره غول  بمونه  من بخش  جراحی بودم 

یه بار از شوهرم پرسید شما و خانومتون چیکاره هستین شوهرم گف کادر درمانی 

من مراقبم خاله ام بود شوهرم اومده بود ملاقات 

تا شوهرم رفت خندید گف کادر درمان و پرستارا ک همشون اهل خیانت  هستن البته دور از جون شما زنا شون همشون طلاق میگیرن میرن پی ‌‌‌..

منه احمق بیشعور حواب شو نکوبیدم تو دهنش به خالم تا رفت بیرون گفتم من اینجا معدبم حالم از این بهم میخوره معلومه چش چرونه ولی خالم هیچ کاری نکرد منم از رو تخت نمیتونستم پا شم اصلا 😭بچه ها قشنگ حس میکزدم گیر کردم اونجا هیچ کس به دادم نرسید یعنی بهتون بگم آرزو میکردم ننه شو مرخص کنن یا منو دکتر  عوضی نمیومد آخر بزور دعوا مرخص کردم خودمو چقد گریه کردم ک مرخصم کنن ولب هیچ کس نفهمید چرا اینقد اصرار دارم 

من عمل کیست مویی شده بودم این بیشعور بی فرهنگ هی می خندید  مسخره ام میکرد وقتی کسی تو اتاق نبود 

اون موقع از درد به خودم میپیچیدم  اگ حال خودمو داشتم دهنشو جر میدادم متاسفانه الان دارم خودخوری میکنم ک چرا اون موقع نگفتم به شوهرم  آدمش کنه چرا خودم قهوه ایش نکردم خاک تو سرم 

خاک تو سرم ک دباره بزم بیمارستان دولتی 😪الان احساس گناه میکنم ک چرا اجازه دادم این رفتار باهام بشه 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

مهربونای سایت مامانم مریضه 

رو تخت بیمارستانه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی 

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ول کن پیرزن یه چی گفت تو دیگه خیلی عصبی هستی عزیزم استراحت کن

پیرزن نبوده پسرش این حرفارو زده

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

به شوهرت میگفتی ترتیبشو میداد

میترسیدم کاری نکنه خودم ضایع بشم وقتی خاله ام ک اینقد آدم مقیدی هست کاری نمی‌کرد میترسیدم شوهرم هم کاری نکنه و بهش دلسرد یشم واقعیت اینه عزیزم 😪

به شوهرت میگفتی که وسط بیمارستان دعوا راه میوفتاد؟حالا اونقدرم مهم نبودهآدم حرف مفت زن همه جا هست

اصلا برا این ناراحتم ک چرا خودم  پاره اش نکردم 

اون یه آدم بی شخصیت بی فرهنگ بوده اره باید همونجا میریدی بهش کاراواشم قبولش نکن الان دیگه بیخیال بهش ...

اهوم خداروشکر ولی همیشه تو اینحدر موقعیت ها لال میشم خفه میشم و بعدش حرص میخورم