2777
2789

چیکارکردی که خوب شدی همون کارهاروانجام بده

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شمابه مایع منی حساسیت داری میخوای باردارشی؟

اره عزیزم چند دفعه رفتم دکتر گفت عفونت داری تازه بهتر شده بودم دوباره شروع شد

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 
دارو مصرف کردم 

دوباره اگه امکان داره برودکتردوباره مصرف قرصهاروشروع کن

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷
اعصابم خورده میخوام گریه کنم میترسم برم بی فایده باشه

عزیزم  اصلانگران نباش پروسه درمان داره حتماسرخودداروهاروقطع کردیه واینکه به منی حساسیت داری بایدداروهاروبخوری تااذیت نشی

عزیزم  اصلانگران نباش پروسه درمان داره حتماسرخودداروهاروقطع کردیه واینکه به منی حساسیت داری بای ...

نشانه دیگر حساسیت ب منی چیه نمی دونین

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 
نشانه دیگر حساسیت ب منی چیه نمی دونین

خارش واژن کهیر سوزش اینافک کنم هستن توی گوگل سرچ کن میاره