2777
2789
عنوان

لیفت ابرو کیا انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 81 پست

عزیزم شرمنده اینجا پیام میدم 

ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم وضعیت اقتصادیش؟

۳تاحمد برات میخونم شرمنده بابت سوالات زیادم ممنون میشم هرچی دیگه هم حس میکنی بگی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزدلم خوبی ممنون میشم جوابمو بدی اولین بارمه ازت سوال میپرسمبنطرت ازدواج من سنتی هست یا دوستی ...

سلام عزیزم سنی نداری درسته؟ روح سرزنده ای داری کودک درون فعال این انرژیا خوشبختی میاره برات 

یه نفر معرفی میکنه ک خودش اول عاشقت میشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

عزیزم شرمنده اینجا پیام میدم ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم وضعیت اقتصاد ...

سلام دشمنتون شرمنده

بله .دهه ۳۰؟، قبلا پرسیدین شمارویادمه

ممنونم خوشبخت میشی 

استرس یا نشخوار ذهنی داری از خودت دورش کن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

سلام دشمنتون شرمندهبله .دهه ۳۰؟، قبلا پرسیدین شمارویادمهممنونم خوشبخت میشی استرس یا نشخوار ذهنی داری ...

بله عزیزم 

ببخشید یادم نمیاد ک چی گفتین از همسر آینده م

میشه لطفا الان بگین راجع ب همسر اینده م زمانش شغلش ویژگی هاش 

شرمنده تم

نه عزیزم سنم زیاد نیست ممنونم که جوابمو دادی❤️❤️

خواهش میکنم

بله عزیزم ببخشید یادم نمیاد ک چی گفتین از همسر آینده ممیشه لطفا الان بگین راجع ب همسر اینده م زمانش ...

یه شغل دولتی _ توپر و قد متوسط از اشنای یکی از نزدیکان 

اختلاف سنی کم

میشه لطفا درخواستمو قبول کنین

عزیزم من درخواست هارو رد میکنم شخصی نمیتونم پاسخی بدم

یه شغل دولتی _ توپر و قد متوسط از اشنای یکی از نزدیکان اختلاف سنی کم

قربون محبتتون..وضعیت اقتصادیش؟مجرده یا طلاق گرفته اگه طلاق گرفته بچه ک نداره؟

ممکنه یکی دوسال یعنی ازم بزرگتر باشه؟؟

۴۰۴ ازدواج دارم؟

۳تاحمد برات میخونم 

قربون محبتتون..وضعیت اقتصادیش؟مجرده یا طلاق گرفته اگه طلاق گرفته بچه ک نداره؟ممکنه یکی دوسال یعنی از ...

مرسی عزیزم 

برا اینا نتونستم چیزی ببینم

گلم بنطرت چند سال دیگه ازدواج میکنم؟؟شغلش مثل خودمه؟یا ازاد؟

شغلش فرق داره وضعش خوبه تاسال اینده شاید

سلام عزیزم سنی نداری درسته؟ روح سرزنده ای داری کودک درون فعال این انرژیا خوشبختی میاره برات یه نفر م ...

سلام عزیزم شرمنده دوباره سوال میکنم نفهمیدم همسرم منو دوست داره یا نداره؟جنس مونث تو زندگیش نیست یا به کسی دیگری فکر نمیکنه؟منم سه تا حمد میخونم برات حست چی میگه بگو به منم ببخشید توروخدا خیلی مهمه برام ...احساس میکنم خونوادش براش مهم ترن من اصلا براش قلبن مهم نیستم رومم احساس میکنم غیرت نداره درسته؟؟یا الکی فکرو خیال میکنم

شغلش فرق داره وضعش خوبه تاسال اینده شاید

من اصلا ناراحت نمیشم چون بخواد چه نخواد مجبورم ادامه زندگی بدم دوتا بچه کوچیک دارم فقط دوستدارم واقعیت هر چی هست بدونم ممنونم خداخیرت بده