2777
2789

خانم ها من محجبه نیستم سر درنمیارم  یه ه حاجتی دارم ایشالا اگر خدابخواهد به خواستم برسم واسه محرم و شب قدر مراسم مذهبی عبا بپوشم چه جنسی واسه عبا خنک و سبک  که گرمم نشه  ک اذیت نشم بعد قد عبا باید چقدر باشه یعنی کجا وایسته و مدل خوشگل اگر دارین بفرستین

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

توی فصل تابستون اکثر مزون ها عبای خنک دارند

من خودم بیشتر کرپ حریر ، کریشه استفاده میکنم 

و کلا چون عبا گشاده و چسبون نیست زیاد عرق نمیکنی

قدم دلبخواهیه من مثلا روی کفش دوست دارم ولی بعضی ها دوست دارند یه ده سانتی پا )جوراب شلواری) معلوم شه

من بیشتر هم دوست دارم آستینش توری و کارشده باشه😍

توی فصل تابستون اکثر مزون ها عبای خنک دارندمن خودم بیشتر کرپ حریر ، کریشه استفاده میکنم و کلا چون عب ...

اها بعد یه سوال زیرش شلوار نپوشم قدش رو بلند تارو کفش بگیرم ممکن بره بالا پام معلوم شه؟

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شلوار نمیپوشم مخصوصا جاهای گرم یه جوراب بپوشی کافیه ،بالا نمیره

اها خیلیم عالی ممنونم خانم که وقت گذاشتی

اها بعد یه سوال زیرش شلوار نپوشم قدش رو بلند تارو کفش بگیرم ممکن بره بالا پام معلوم شه؟

بعضی جاها که احتمال عرق سوز و یهوی لیز خوردن میدم🤣 یه شلوارک و جوراب بلند میپوشم دیگه خیالم راحته🤭

بعضی جاها که احتمال عرق سوز و یهوی لیز خوردن میدم🤣 یه شلوارک و جوراب بلند میپوشم دیگه خیالم راحته🤭

ن من عرق سوز اینا نمیشم هیچوقت اما بنطرم سخت اومد تو گرماا بخای ی شلوارم تنگم بپوشی 

اسی اگه عبا خریدی روسریشم بخر خوشگل تر بشی لینک آنلاین شاپ من روبیکا🙋🏻‍♀️💜

https://rubika.ir/joinc/DACHCCFF0TTHHHHPIGFAUGHVELZQDAXS

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨