2777
2789

حالا پولدارم نیستم ها همیشه هشتم گرو نهمه ولی اصلا هیچی به ذهنم نمی‌رسه فقط اینارو تکرار میکنم اصلا میلم به غذاهای ساده نمیره هرچی درمیاریم خرج این چیزا میشه دلم میخواد به غذاهای ساده تر رو بیارم که هم هزینه کمتر بشه هم تنوع غذایی شما چی بلدین غذاهای کم هزینه و خوشمزه که البته دو وعده ای بشه خورد چون سرکار میرم فقط شام آشپزی میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی قورمه سبزی قیمه دمپخت کتلت کوکو .... درست نمیکنی؟

چرا خیلی کم قورمه و قیمه ولی دمپخت و کوکو نه

بیشتر زرشک پلو ماهی یا چلو گوشت کباب تابه ای یا  لوبیا پلو

واییی یکی مثل من پیدا شد😭تو خونه ما مرغ نباشع هیچ غذایی انگار نیس 

چیکار کنم خانما غذا از کجا گیر بیارم

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
منم سر کار میرم هر شب برا فردا میپزم دو وعده ای خیلی مونده میشه.

آره خودمم بدم میاد از غذای مونده ولی چاره ای نیست ساعت ۳ میرسم خونه دوست دارم غذا آماده باشه بخورم سریع 

عدسی.کشک وبادمجون .اشکنه.همبرگریاکباب لقمه اقصادی ایناگوشت کمی میخوان

انواع کوکوها.املت 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من سر کار میرم شام و ناهار رو با هم می پزم 

سرچ کن 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا