2777
2789
عنوان

چجوری ب همسرم خبر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امید زندگی

والا من امید به زندگیم زیاده 

ولی حوصله بچه رو ندارم 

😐

شاغلم تازه بزور به کارای خونه میرسم  

فکر بچه هم از سرم  رد نمیشه

زندگی به این مفرحی بچه بیاد چیکار

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

من ۳۶ سالمه،همسر ۴۳،حوصله بچه نداریم

والا 

هم مسئولیتش 

هم بحث مالی

از یه سنی به بعد آدم دیگه خودشم نمیخواد

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

ما که کلاً از اول از بچه خوشمون نمیومد،خوشبختانه طرز فکرمونم یکی بود،راحت در آرامش زندگی میکنیم

من شوهرم تک پسره مادر شوهرم خیلی وز وز میکنه 

همین امروز

برو یه جفت جوراب کوچولوی سفید بخر با جواب آزمایش و جوراب رو کادو بکن با یه نامه با مضمون سلام بابایی جونم من هشت ماه دیگه میام ارامشتو ازت میگیرم پس از شبای آرومت لذت ببررررر 😁 شب بزار تو جیب لباسش فردا رفت سر کار ببینه

افرین بهتون که هم ازدواج هم بچه دار شدنتون زیر ۲۵ سال جور شده حس و حال این محدوده ی سنی یه چیز دیگه ست ، خیلی مبارکه الهی سالم و صالح و عاقبت بخیر باشه

بچه داشتن بهترین تصمیم زندگیه و بدون اون پوچ

عذای مورد علاقه اش رو درست کن ، کیک درست کن ، تزیین کن خونه رو 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم