2777
2789

خونه دار و بچه دار زنبیلو بردار و بیار !

الان این تغییرات جدید سایت چی به چیه

به نفعه

به ضرره

چرا حذف تاپیک نداریم

بابا یا مدیر سایت یه فکری به حال سایت بکنه 

یا ما یه فکری به حال خودمون بکنیم والا 😒

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

به نفع که نیست. چون هیچ امکانات خاصی ارائه ندادن هرسری اسم نی نی یار رو عوض میکنن، کلی تبلیغ اضافه میکنن

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همدل زحمت نداد به خودش به سوالات کاربرای تاپیک خودش جواب بده

چ انتظارا داری خواهر

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

من که فن نینی سایتم از من انتظاری نداشته باشینحتی نتونستم همدل رو تگ کنم

راحت تگ میشه بفرمایید🌹

@همدل  

miss00_zahra  هستم یک تعلیقی 😁روزی بهلول، پیش خلیفه هارون الرشید نشسته بود. جمع زیادی از بزرگان خدمت خلیفه بودند. طبق معمول، خلیفه هوس کرد سر به سر بهلول بگذارد. در این هنگام صدای شیهه اسبی از اصطبل خلیفه بلند شد.خلیفه به مسخره به بهلول گفت: برو ببین این حیوان چه می‌گوید، گویا با تو کار دارد. بهلول رفت و برگشت و گفت: این حیوان می‌گوید مرد حسابی حیف از تو نیست با این خرها نشسته‌ای. زودتر از این مجلس بیرون برو. ممکن است که خریت آنها در تو اثر کند.

من که فن نینی سایتم از من انتظاری نداشته باشینحتی نتونستم همدل رو تگ کنم

مثل چی گیر کردیم توی گل این سایت

من نمی‌دونم این چه اعتیادیه به سایت داریم همه جاش ایراده و ما همچنان اینجا می‌چرخیم و حرص می‌خوریم

به نفع که نیست. چون هیچ امکانات خاصی ارائه ندادن هرسری اسم نی نی یار رو عوض میکنن، کلی تبلیغ اضافه م ...

همه چی پول!

همدل زحمت نداد به خودش به سوالات کاربرای تاپیک خودش جواب بدهچ انتظارا داری خواهر

از سارا بپرس یه سری جواباشو کپی کرده بود

یه جوری طلبکارانه نوشته بود : یعنی دغدغه ای جز حذف تاپیک ندارید شماها ؟

چرا والا ! دغدغه‌مون اینه چرا وسط صفحه هم تبلیغ نمیندازن پول بیشتری گیر مدیر سایت بیاد !

واقعامن حتی کپی کردم که همینو پیام بذارم نوشت مجاز نیستین لینک بذارین!!!!!!!!!!!!

بله برای من راحت تگ می شه 

miss00_zahra  هستم یک تعلیقی 😁روزی بهلول، پیش خلیفه هارون الرشید نشسته بود. جمع زیادی از بزرگان خدمت خلیفه بودند. طبق معمول، خلیفه هوس کرد سر به سر بهلول بگذارد. در این هنگام صدای شیهه اسبی از اصطبل خلیفه بلند شد.خلیفه به مسخره به بهلول گفت: برو ببین این حیوان چه می‌گوید، گویا با تو کار دارد. بهلول رفت و برگشت و گفت: این حیوان می‌گوید مرد حسابی حیف از تو نیست با این خرها نشسته‌ای. زودتر از این مجلس بیرون برو. ممکن است که خریت آنها در تو اثر کند.

واقعامن حتی کپی کردم که همینو پیام بذارم نوشت مجاز نیستین لینک بذارین!!!!!!!!!!!!

😄😄

لابد توی ویرایش زدین.

پست جدید بنویسید