2777
2789
عنوان

شما به بچه هاتون قطره آهن میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 26 پست
شوهر شما بجاي اينكه به يه برنامه تلويزيوني بي سر و ته استناد كنه يه زحمت بكشه ٤٠ تومن ويزيت بده بچه ...

یه مخترع بود که از خیلی کشورا و خیلی مسابقه ها مقام گرفته بود جوری میگف از ضرراش که خودمم واقعا میترسم دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بیاد به شوهر من بفهمونههه😭هر بار که میخوام قطره رو بدم همین برنامه رو داریم که نده به بچه ضرر د ...

غذاهای ما غنی شده نیست و به نظر من واقعا لازم بدیم 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
یه مخترع بود که از خیلی کشورا و خیلی مسابقه ها مقام گرفته بود جوری میگف از ضرراش که خودمم واقعا میتر ...

این مطلب منم خوندم تو اینترنت که تو امریکا منع کردن مطالعه کردن تو هوش بچها اثر میزاره و... اما به نظرم از یک متخصص خیلی خوب ومطلع سوال کن من که پسرم میبرم متخصص لازم باشه مینویسه همیشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

عزیزم اگه خیلی نگرانی یه آز بده معلوم شه کم خونی داره یا نه‌. من تو آلمانم هر چی به دکترم اصرار کردم قطره آهن بده به بچه ام. نداد. گفت اگه خیلی نگرانی بهش آبمیوه غنی شده با آهن بده. و مرتب گوشت و سبزیجات حاوی آهن. 

منم دیگه همینا رو بهش میدم و بی خیال قطره شدم. 

پسر من بیست ماهشههشت ماهه دیگه لب نمیزنه اصلا اواخر چتد بار با زور بهش دادم برمیگردوند بعدش اب میدادم و و مطواک انگشتی میزدم بازم سیاه شد دندوناش دیگه هم ندادم کم خونی نداشته باشه خوبه 

منم به دخترم ندادم یک سال و سه ماهش بود فهمیدم کم خونه

چطور فهمیدین؟

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟