2777
2789
عنوان

الله اکبر اذان ظهر به افق نی نی سایت هم اکنون 📣📣

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 74 پست
قبلا مکاتبه داشتیم .... ضمنا جواب سلام واجب هست و ترک واجب میشه معصیت و گناه.امرتون؟

اره مکاتبه داشتیم😂

فک نکن یادم میره 

این اکانتت رو هم تعلیق میکنم حالا وایسا 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

اره مکاتبه داشتیم😂فک نکن یادم میره این اکانتت رو هم تعلیق میکنم حالا وایسا

من در محل کار روی صندلیم آسوده نشستم .....

شما هم به کار خودت مشغول باش و حرص منو نخور، شما یا چند نفر دیگه از حضور من ناراحت باشین آسیب فکری و عصبی به خودتون می رسونید من جنتلمن و کار درستم

نداند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در محل کار روی صندلیم آسوده نشستم .....شما هم به کار خودت مشغول باش و حرص منو نخور، شما یا چند نف ...

😂😂😂😂

به پا نیوفتی جنتلمن مناطق محروم 😂😂😂😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

اره مکاتبه داشتیم😂فک نکن یادم میره این اکانتت رو هم تعلیق میکنم حالا وایسا

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_5  

سلام عزیزان!

این خانوم چندمین باره میاد اکانت من و ایجاد حاشیه و تنش میکنه. من کاری باهاش ندارم اصلا تاپیکمم ربطی به ایشون نداره. الانم اومده تهدید میکنه .... ببخشید مگه ایشون چکارس؟؟؟؟ 

مدیر محترم سایت نی نی اجازه ثبت نام آقا داده و من حین ثبت نام صادقانه خودم رو آقا معرفی کردم و ثبت نام موفق داشتم،  ایشون چرا از مدیر سایت میخواد جلو بزنه؟؟؟

😂😂😂😂به پا نیوفتی جنتلمن مناطق محروم 😂😂😂😂

نمیدونم چرا صحبت های شما رو غیرجدی برداشت نکردم و واست گزارش زدم. بهرحال شرمنده

نمیدونم چرا صحبت های شما رو غیرجدی برداشت نکردم و واست گزارش زدم. بهرحال شرمنده

😂😂😂😂😂

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_5 سلام عزیزان!این خانوم چندمین باره میاد اکانت من و ایجاد حاشیه و ...

خوبه خوبه 😂😂😂

تعلیقت نکن برو بچ 😂😂😂😂😂

خفه بابا 

بشین باد بیاد 

زنت چی میکشه 

معلوم واس خودت امپراتوری هستیاااااهیچ به کرکت هم نیست واست گزارش زدم 😂😂😂😂😂

اره 

انقدر بزن تا بترکی 

خفه بابا بشین باد بیاد زنت چی میکشه

@niniyar_1  

@niniyar_2  

توهین با اعتماد بنفس بسیار بسیار بسیار بسیار بالا.

یعنی اینطوریشو ندیده بودم.

فی الحال بنده با احترام به قوانین سایت صرفا گزارش میزنم و از هرگونه بحث بی مورد و اضافی صرفه نظر میکنم. 

لطفا بهشون بگین تاپیک رو ترک کنه و فضای بیشتر وارد حاشیه نشه.

ممنونم

@niniyar_1 @niniyar_2 توهین با اعتماد بنفس بسیار بسیار بسیار بسیار بالا.یعنی اینطوریشو ندیده بودم. ...

😂

مرسی 🤍

میگم کار مردم لنگ نمونه بیبی!! 😂😂😂😂

برو به کار مردم برس حق الناسه

اره انقدر بزن تا بترکی

@niniyar_1  

@niniyar_2  

توهین برای چندمین بار 

به سخره گرفتن قوانین سایت نی نی

القای ناامیدی و بی تاثیر بودن گزارش زدن تخلفات

😂مرسی 🤍میگم کار مردم لنگ نمونه بیبی!! 😂😂😂😂برو به کار مردم برس حق الناسه

@niniyar_1  

@niniyar_2  

استمرار توهین و تمسخر

ایشون در حالی دارن به کارشون ادامه میدن که بنده از دادن جواب درخور به ایشون خودداری کردم و صبر و گزارش به نی نی یارهای محترم رو مقدم بر دعوا و بحث بی حاصل با ایشون دونستم.

لطفا رسیدگی کنین.