2777
2789
عنوان

لعنت بهشون

190 بازدید | 14 پست

فردا امتحان دارم 

نه لپ تاپم شارژ داره نه گوشیم شارژ داره نه ایرپادم 

نمیتونم درس بخونم جزوه هام همه پاورپوینته + ویس

۳۰۰ صفحه مونده ۲۰ ساعت دیگه امتحان دارم

برقمممممم نیستتتتتتتت 😡

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس کی بیت کوین استخراج کنه و خون مردمو تو شیشه کنه

لعنتی از ۱۰ تا حالا رفته 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

پاشو برو کافه 

اونجا یه چایی سفارش بده و درستم بخون

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
عصبی نباش آروم باش چند تا ایت الکرسی بخون انشالله برقا میان

😭😭😭😭

پاشو برو کافه اونجا یه چایی سفارش بده و درستم بخون

برق منطقه رفته کلا نه برق خونه ما 

بیت کوین نیس عزیزم چیز دیگس اینا اگر بیت میخواستن که بدون دردسر میتونستن استخراج کنن لازم به قطع کرد ...

قطعا همونه وگرنه چ دلیلی داره اونا برق نیروگاهاشون قطع نمیکنن از ملت قطع میکنن بنفعشون باشه

تف تو روحشون آخه مگه تابستونه برقا میره اخه ؟!؟!

تازه به اینکه گرمایشمونم با اسپیلته الان خونه عین یخچاله ابریزش بینی گرفتیم اشاره نکردم 

برق منطقه رفته کلا نه برق خونه ما

خب برو یه منطقه دیگه 

حالا که شرایط اینه یکم برا انجام کارات جابجا شو 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"