2777
2789

بابا من دلم میخواد تاپیک بزارم بعد شناسایی نشم حذفش کنم یا اگه حرفی میزنم طرف به میلش نیست نیاد تو تاپیکام یه چیزی پیدا کنه 

بزنه تو رومون

لعنت به دیکتاتوری نی نی سایت

بیاین مطالبه کنیم و اگه جواب ندادن تو این سایت نمونیم🥴🤢😌😌😌😌😌😌

هر کی موافق بیاد اینجا نی نی یار یا همدل تگ کنه یا بالاخره یه چیزی بگه که موافقه

هزاران بار اعتراض شده ولی کاری نمیکنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا موافق نیستم

قشنگ زمینه برای فیک ها و دروغ گو ها محیا میشه!!

هر روز تغییر کارکتر میدن

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

الان میترکی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

فایده نداره برنامه جدید دارن صبر کن ببینیم چی میشه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اصلا موافق نیستمقشنگ زمینه برای فیک ها و دروغ گو ها محیا میشه!!هر روز تغییر کارکتر میدن

کسی بخواد دروغ بگه میتونه چندتا کاربری داشته باشه یا دروغ هاشو انطباق بده که کسی برمیگرده به تاپیک هاش نفهمه کجاش دروغه

خیلیا هستن که بخاطر اینکه تاپیک حذف نمیشه تاپیک نمیزنن،تاپیک نزدن هم بازدید سایت رو پایین میاره یعنی چیز به این سادگی رو نمیدونن اینا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..